lørdag den 17. april 2010

Farver i stuen

Efter indspiration fra Bloggen har jeg bare fået lyst til at male min stuen. Og jeg var blevet helt vild forelsket den flotte lilla farve som Frøken Fryd har i spisestuen.

Og nu har jeg altså malet mine gamle afsyrede møbler. Skabet - som jeg har fået fra min svigerfar (han brugte den til værktøj, indtil jeg fik den for mange år siden). Jeg har selv afsyret den dengang, så jeg kunne vel også selv male den igen. Jeg synes den er blevet flot.


Kisten har jeg arvet fra vores gamle nabo. Den stod bare i garagen og var møj beskidt. Den afsyrede jeg også selv for mange år siden. Og nu er den altså malet turkis.Og jeg må indrømme at der kommer mange bemærkninger på det.
  • Min svigerinde kiggede rundt i stuen og spurgte mig hvorfor jeg dog havde malet dem i forskellige farver. Min kommetar "så passer det hele bedre sammen". Og jeg ku se at hun lige tog blikket rundt i stuen endnu engang imens hun tænkte ((nej min pige - det passer slet ikke sammen nu)).
  • Nogle venner har spurgt om de kun har fået grundmaling !!
  • Andre har sagt "Hva skete der lige der med dig?"'

Ikke mange har sagt "WOAW". Men jeg er lige glad. Synes selv det passer skide godt sammen. Og som en af pigerne sagde den anden dag (med smil på læben) imens hun efterlignede min stemme "Der skal være mere farve i mit hjem".

Så der er et par møbler mere der ikke har fået farve, og det skal de nok få. Spekulerer over om det skal være solgult, og måske tapet på den anden...2 kommentarer:

  1. Skønne skønne farver, den ene smukkere end den anden. Tak for din søde kommentar på min blog, jeg glæder mig til at følge med her hos dig. Ha' en dejlig søndag.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...