søndag den 2. maj 2010

såeee...

I går var vi meget stille i huset. Det havde været en meget god konfirmation fredag. Fyldt med forberedelser og spænding... og nu er det bare slut.

Helt vildt mærkeligt. Tomt. Men alligevel er kroppen fldt med dejlige varme indtryk. For sikken en god dag vi havde.
Frisøren kom kl 9 og da havde vi spist morgenmad. Alle borderne var jo pyntet op til brug, så vi måtte snuppe gavebordet og lave det om til vores morgenmads bord. Og det var også hyggeligt at sidde der og se på det der snart kom.

Vi gik til kirke kl 10.15, og fik en god og lang tale af præsten. Og min datter var jo selvfølgelig den smukkeste af dem alle.
Kl 12.30 kom gæsterne hjem til os, og vi nåede lige hjem inden de sidste kom (der var kommet en del da vi kom hjem - men vores opvartere havde selvfølgelig sørget for dem).

Og så gik dagen eller med mad og drikke og sang og hygge. Hold da op for en god dag vi havde.

Pludselig skulle vi have skrub af mad, og inden vi havde set os om gik gæsterne hjem. Jeg har overhovedet ingen tidsfornemmelse, men tror det var omkring kl 21.

Og den slæng venner blev selvfølgelig indtil sen sen morgen. Og jeg var bare så træt at jeg næsten ikke kunne se, tænke og høre, da de gik. Men vi skulle lige have ryddet op inden vi gik i seng. For bordene og stolene ville blive hentet tidlig næste morgen. Klar til en ny fest.

1 kommentar:

  1. Man kan sagtens føle sig træt efter en sådan omgang, men at dømme efter kommentaren her på bloggen lyder det til at have en rigtig god dag, og når det er tilfældet glider der meget ned, også træthed.
    God aften.
    Michael

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...