lørdag den 28. august 2010

Færdig med den rød kjole - og næste projekt igang


Så blev jeg endelig færdig med den røde kjole. Og den er bare blevet så fiiinnnnnn.... Jeg kan godt mærke at jeg ikke har nær så meget energí og tid, som jeg havde inden jeg kom i løntilskud. Så mine projekter bliver ikke sprøjtet ud af ærmet i nær så stor hastighed som mens jeg gik hjemme... Men der sker da lidt. Og I skal selvfølgelig se alt det jeg får lavet.


MindsteDatter har ikke prøvet kjolen endnu. Men min plan er at jeg når at få syet en knap i inden torsdag i næste uge. Der skal vi til kusinens fødselsdag, og så kan hun få den på - hvis den vel at mærke ikke er for stor. Det ved jeg ikke endnu.

Næste projekt er klippet og ligger klar på sybordet. Det blev ikke lige den grønne kjole, der kom næstefter. Men den kommer bare senere så. Det jeg skal sy er såmænd en lyserød bluse i EG model. Den første i rækken. Så jeg er også lidt spændt på størrelse og facon. Men nu er den da klippet - og lagt klar....
Den skal være i blomstret stof og med orange lapper på ærmerne. Og bliver kantet med pink / lyserød / orange.... Det har jeg ikke helt færdig diskutertet med mig selv.

I skal lige se det sidste nye geniale jeg har fundet på... Se denne sytråds kasse. Genialt ikke ??? Ja - jeg er nok ikke den eneste, der gør sådan, men nu gør jeg det altså også. Og hvor jeg nyder det.... Rummene er delt op, så de hvide tråde er i en, de gule tråde er i den næste, de orange i den næste.... og så videre og så videre.....
Meget nemmere at overskue. Jeg plejer bare at have mit tråd i en hvid plastik kurv. Bare en lille en på 15 x 20. Men så "arvede" jeg en masse sytråd fra en gammel dame. Deres familie vidste, at jeg sy en del, og syntes ikke at det skulle gå til spilde, så jeg har fået det. Og så var gode råd dyre, for nu kunne jeg slet ikke overskue mine tråde. Så Manden min skaffede mig denne fine kasse.
Jeg fik også en masse knapper og lynlåse og andet guf. Og havde faktisk tænkt mig at lave en Give Away med noget af det. For der er bare meget. Og jeg får slet ikke brugt det hele. Jeg skal lige have en kasse mere af samme slags. Og så kan knapperne komme i den. Og blive sorteret i farve. Og det der er mega meget af, vil jeg såmænd sortere til en evt Give Away.
Men glæd jer til senere. Så jeg regner med at alle andre også kan bruge gamle tråde og knapper... Eller er jeg helt galt på den??

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fin kjole. Næste projekt ser også spændende ud. Husk lige at lav halsåbningen rigelig stor. Jeg lavede den aaaalt for lille:-(

  SvarSlet
 2. Så flott den røde kjolen er! Fin modell!

  Jeg synes også det neste prosjektet ditt ser meget lovende ut :-)
  Fortsatt god helg!

  SvarSlet
 3. Nææ hvor er den blevet fin :)

  Glæder mig til at se det næste projekt. Rigtig sødt stof :)

  SvarSlet
 4. Julie: Tak for rådet. Desværre læste jeg det for sent... nemlig efter at jeg havde syet halsåbningen færdigt. Da jeg så afprøvede blusen på Mindstedatter, sagde hun "dur ikke". Åbningen var alt for lille. Så det var en ommer. Men nu er den sprættet op igen, og syet større. Og nu virker det.

  grønn: Tak. Modellen fra fra Stof2000. Og næste projekt er lige blevet færdig. Så nu står den op afslapning resten af weekenden.

  Sandie: Tak for det. Jeg blev færdig med blusen her til aften. mangler lige knap i den og i den røde kjole. Men det satser jeg på bliver i morgen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...