søndag den 29. august 2010

Mit arvegods


Nu har jeg haft tid til at kigge lidt nærmere på alle de ting jeg har arvet fra den gamle kreative dame. En hel kurvefuld lynlåse. Hold da op hvor er der mange. Jeg skal have sorteret dem, så de grimme ryger ud, og de pæne bliver gemt.
En hel masse håndtag. Men hvordan bruger man håndtag, hvis der kun er en i størrelsen??? Må lige overveje om den skal smides i en Give Away, eller om jeg kan bruge den. Det er kun den store, der er to af. Mærkeligt at hun har gemt de andre...
En hulens masse knapper - som jeg skal have sorteret i farver. Det kommer til at tage tid, men bliver lidt sjovt at se, hva der gemmer sig iblandt dem.
Så har hun en hulens masse æsker og bøtter med en masse mærkelige perler og knapper. Det skal lige studeres nærmere....
Og en pose med spænder. Måske er der nogle gode ting imellem.Tre små bøtter med noget i. Hva mon det er ?? Det må jeg helre se efter med det samme..Små røde perler, små glasperler... og rustne søm i den sidste... hvorfor pokker har hun gemt det???
En træ-æske med gyldne knapper. Vildt !!
Og en ande træ-æske med sølvknapper. Endnu vildere!!!
Og så endnu flere små æsker og bøtter med mystiske ting. Måske er det nåle, sikkerhedsnåle og lignende. Det synes jeg det ligner. Det skal også studeres nærmere meget snart.

5 kommentarer:

 1. sikke en masse herlige ting :) bare det var mig, det havde fået sådan noget dejligt arvegods :)
  Håber da ikke du vil smide lynlåse ud, så tænk gerne på mig i stedet :)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Micha: Vil jeg huske. Dem jeghar sorteret fra er nogle med en masse tråde på, og nogle der stadig sidder fast i en masse stof (den gamle dame har ikke nænnet at smide noget ud, og har derfor klippet lynlåse og knapper af gammelt tøj.) Og de lynlåse orker jeg ikke at befri før end at jeg kan bruge dem. Stadig interesseret??

  SvarSlet
 3. Hej Henny - Ligner jo et helt skatkammer med alt det fine krea grej du har arvet. Du skal nok komme til at hygge dig med at farvesortere alle de knapper :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Westmose: Ja - jeg er helt i eksstase (staves det sådan??) Mindstedatter hyggede sig også med dem i går. Og skal da også hjælpe med at sortere det... Kan da kun blive hyggeligt...

  SvarSlet
 5. ja det kan du tro jeg er :) hvis du gerne vil af med dem :)
  Du kan evt. skrive til min mail: me @ galleri-micha.dk
  KH Micha

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...