søndag den 5. september 2010

Se mit nye guld

Jeg har været på messe i dag. Husflidsmesse i Viborg. Og det var bare så hyggeligt. Jeg mødte med en god sød kreativ veninde, som jeg ikke ser så tit. Og vi hyggede os så meget sammen. Jeg elsker hendes gode humør, og blir i godt humør når jeg er sammen med hende. Så det var skønt at vi lige kunne slå hovederne sammen og kvæle et par kreative timer sammen.


Jeg købte bl.a. delene til denne sjove ring hos Mosaik. Men som I nok kan se, er der altså noget galt.... Stangen er alt for lang. ÆV. Jeg vil lige ringe til dem i morgen, og høre om råd. Men den er nu sjov. Kuglen kan skrues af, og så kan jeg putte de ting på stangen, så kan kan passe til lidt af hvert. Bl.a. kan jeg sætte den lilla blomst ind sammen med den gule, eller en anden sjov flad ting. Ska i gemmerne og se hva jeg har. Og jeg kan også bruge de sjove filt knapper på ringen. Jeg lavede dem sidste år i tre fórskellige udgaver, og har ikke anet hva de skal bruges til. Jeg har bl.a lavet et armbånd i nogle af dem. Men så var idéerne væk. Har I andre gode idéer er I mere end velkomne med bud.
Creolerne blev købt i standen Hørmann Garn og Hobby. Sidste år jeg inspiration til de sjove filtperler fra Vævestuen fra Overdrevet. Og de var overhovedet ikke svære at lave. Lidt vandplaskeri og knofedt, og så var de fikset.
Og de smukke kugler er købt hos Silkevejen.De vejer bare ingenting, og de er bare sjove synes jeg. De er lavet som udklip fra en tegneserie.

2 kommentarer:

 1. Hej ven, og selvtak :)
  det var super hyggeligt, og skønt at se dig også igen :)
  - og JA, det er for sjældent... hvem har egentlig tid til at arbejde !

  Syntes godt nok at ringen er blevet fin, men jeg ser dilemmaet..
  Hun må have givet dig en forkert stang at sætte i... det må de kunne forstå når du ringer :)
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 2. Jeg har haft kontakt til butikken nu, og hun skal lige rydde op i kasserne fra messen, og så vil hun se hvad hun har på lager. Håber godt nok at jeg kan få en kortere stang. Vil jo vildt gerne vise min nye ring frem.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...