fredag den 8. oktober 2010

De som kender mig rigtig, ved godt at bagning...

De som kender mig rigtig godt, ved godt at bagning IKKE er min stærke side. Faktisk så bryder jeg mig ikke om at bage. Og jeg gør det ikke ret tit. Og ofte mislykkes også det jeg laver. Måske hænger tingene sammen :-).
Men stærkt inspireret af an anden blogger og af min søde ekssvigerinde fik jeg lyst til bagværk den anden dag. Og det skulle være rødbedebrød. Og da Manden min skulle have kortgæster tirsdag aften, JA, så tænkte jeg "de skal være forsøgskaniner". Så da jeg kom hjem fra jobbet, sprang jeg fluks i køkkenet, og begyndte at rive rødbeder, og lave en dej. Bemærk den flotte lyserøde farve dejen har.

Og det gik bare rigtig godt, Jeg lavede endda dobbeltportion, for så var der nok til de 5 sultne mænd. Og hva skete der så?????

En af mændene ringede lige, som jeg var færdig med dejen, og den stod klar til hævning. Han ville bare lige sige, at kort var flyttet ud til ham !!!!!! - for hans hustru skulle "noget", og så skulle han være hjemme ved ungerne.
ØV.
Men nu har vi da hjemmebagt brød til mange dage. For selvfølgelig fik Manden min IKKE mine nybagte brød med derud, for jeg ville jo selv nyde godt af mit "bageanfald".
Og de er slet ikke lyserøde, når de kommer ud af ovnen. Men kun rødplettede indeni. Og de smager godt. Begge de store piger spiser løs af dem, så nu har de allerede spist 2 af dem.

2 kommentarer:

  1. He he der er da helt "støt brysterne" over de brød der ;)

    SvarSlet
  2. Ja det er der noget om. he he

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...