søndag den 21. november 2010

Ny plads

Jeg har været til mødregruppe i formiddags. Og da skulle jeg jo lige fotælle om MindsteDatters nye amagerhylde. Og så var der en af de opmærlsomme mødre, der spurgte mig, om jeg havde hængt amagerhylden, så min datter kunne nå den!!!! Og det havde jeg jo ikke. Jeg havde overhovedet ikke spekuleret over, at hun kunne få lidt legeglæde af den. Så det er der gjort noget ved nu. Jeg har hængt den på den anden væg.

Og nu kan alle hendes sutter være inde i den. Så kan hun vælge den sut, hun skal bruge til natten. Og så kan sutterne være der, indtil jeg finder andre hyggeting til rummene.

Da MindsteDatter så den lille dukke på hylden, var hendes ord " Fryser, har sko på". Så måske skal jeg se om jeg kan få bikset en lille kjole frem på en tidspunkt... Det dur da ikke at dukken står der og fryser :-)

(læg mærke til den lille hvide pude der er puttet ned bag sengen. Den er jeg ved at lave betræk til. Billedet af det kommer senere... )

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare en flot farve, den har fået. Og det er ret sødt at din datters sutter er linet op der, og at hun tænker over at dukke fryser :)

    SvarSlet
  2. Ja så er der styr på dem... og i morges da hun vågnede satte hun sig op i sengen, og puttede sutterne op på hylden... Hun er en lille Ordensmenneske:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...