onsdag den 30. juni 2010

Jeg vandt

Jubiii. Jeg vandt min første Give Away hos Silas og Sol Design. Glæder mig meget til dette lækre skråbånd ligger i min postkasse... eller endnu bedre... til at jeg har syet en lækker sag med dette skråbånd... Så nu må jeg bare vente på den søde Postmand Per.

Så har fødseldagsbarnet trukket en vinder



Så er alle klippet ud og der er klar til lodtrækning.


Der rodes godt rundt inden der vælges en seddel med navn på.

Og den heldige blev Malene...

"Er det godt nok nu Mor??". " Vis den lige igen!!"
Sådan - så er der vist ikke nogen der er i tvivl.

Malene jeg kan se at du ønsker dig det blå. Og at det skal passe til et håndled på 16 cm. Send mig din adresse pr mail, og jeg sender armbånd til dig.

lørdag den 26. juni 2010

HJÆÆÆLP

Jeg er så heldig at jeg skal have en overlocker. Men jeg aner simpelthen ikke hvilken model jeg skal vælge.
Jeg har en idé om at det bare skal være en billig en fra Bilka, men er de gode nok, og hvilken model skal jeg vælge???

Eller er det bedre at vælge en dyrere en eller en brugt?? Hva skal den ku' ku'??

Nu håber jeg virkelig at I kære læsere, vil hjælpe mig, så jeg hurtigst muligt kan få anskaffet mig en lækker maskine.



(behøver jeg at nævne at det er min søde mand der gir? En lille byttehandel har vi gang i. Jeg får en overlocker af ham, og han må købe en ny fjernsyn til stuen. Og nu er tv'et kommet i hus, så nu kan det jo kun gå for langsom med at sy overlockeren)

Babuska nederdel

Fik lige syet denne søde nederdel. Og det er meningen at den skal i min butik på AMIO.

Den er syet i en størrelse 3, så MindsteDatter kan jo ikke helt passe den endnu. Tænk sig at i dag fejrer vi hendes fødselsdag nr 2. Og på onsdag blir hun 2 år, og så kommer der flere gæster for at fejre hendes... ÅH ha som tiden går.

Denne nederdel er syet i det sødeste babuska stog købt i Stof 2000, og er kantet forneden med gult. Har en rød rib, og som pynt er der en grønternet lomme kantet med turkis.

mandag den 21. juni 2010

Svampebuks

Så blev der lige syet et par sommerbukser til solen der er på vej. Nu vil jeg glæde mig til at se Mindstedatteren i denne med hendes små tynde arme og ben... Hun bliver da bare så kær.

lørdag den 19. juni 2010

Gule bukser med pip

Så blev der lige lavet et par gulebukser, imens jeg fik gloet bryllup fra Sverige. Jeg har syet rødternet stof på forneden med elastik i. Og sat stribet rib i linning. Det rynker lige lidt mere end jeg ville det skulle gøre. Men det er der ikke noget at gøre noget ved. Og så havde jeg en rest rød skråbånd, som blev brugt til to lommer. På den ene lomme har jeg brugt grøn-blomstret stof med en rød applikation. Og på den anden en rest sommerstof fra IKEA med en sød fugl...

fredag den 18. juni 2010

Mere sommertøj til YngsteDatter

Så fik jeg lige syet lidt mere sommertøj til YngsteDatter. Vi skal jo være klar til solen og sommeren, som kommer snart. Om ikke andet så når vi drager sydpå på ferie... Først fik hun lige en elefant T-shirt. Modellen jeg har brugt er den samme som til de andre kjoler hun har. jeg har bare justeret lidt i bredden på denne.

Jeg købte dette fine grøn / hvide stof sidste sommer i genbrug. Da jeg købte det var det som en nederdel. Og nu har jeg klippet og suýet den om til en sommer T-shirt. Og frisket den lidt op med gule kantbånd, og lidt gult broderi på stoffet. Og en sød gul blomser-knap.

Denne kjole købte jeg også sidste sommer, men da var den forklædt som en XL sommerkjole. Og nu har den fået nyt liv som en sommerkjole i str 86. Mønstret er fra et Ingelise Sy og strik, og jeghar lavet mønstret lidt om, så der nu er bindebånd ved begge skulder. Jeg har syet bærestykke i grønternet stof og gul blomtret stof fra Stof & Stil. Og kantet den med lidt rødt skråbåns forneden. Glæder mig til at se hende i denne med et par gemasher under.


søndag den 13. juni 2010

Rose på nederdel

Jeg skulle i byen i går aftes, og så ville jeg da lige sy en ny nederdel inden. Og det blev til denne nderdel med en stor rose på.
Rosen er fra et gammelt pudebetræk som jeg købte forleden. Den har jeg klippet ud og strøget hifex bagpå, og så strøget den på en nederdel, jeg syede i denim. Og som prikken over i'et har jeg broderet små perler rundt i rosen.

torsdag den 10. juni 2010

Mere retro stof




Trodsede lige regnen i dag, og kørte i genbrug. Og det var jo godt at jeg gjorde det. For disse søde stoffer lagde og ventede på at komme med mig hjem.
Så nu må jeg udtænke en plan for hva de skal bruges til.


En sommerkjole er klar

Så fik jeg lige lavet en sød sommerkjole til MindsteDatter. Og hun blev bare så glad for den. Hun ville gerne prøve den da hun kom hjem fra dagplejen i dag...
Kjolen er syet af den ene pudebetræk jeg fik købt den anden dag, ærmerne er fra en gammel skjorte, og så turkis skråbånd fra gemmeren.

tirsdag den 8. juni 2010

Min første give away

Nu bliver min YngsteDatter snart 2 år, og så synes jeg det er på sin plads at lave en Give Away.
Jeg har bestemt mig for at det skal være en af mine syede armbånd med hæklet knap. Og jeg har bestemt at vinderen selv bestemmer hvilken farve den skal være. Og den bliver selvfølgelig lavet så den passer til vinders håndled. SÅ HUSK at skrive omkreds på håndled.


Reglerne vil være som de er andre steder:

1 lod: skriv en kommentar + mailadresse hvis ikke du har en blog.

2 lodder: skriv en kommentar og link til min side (billedet fra dette indlæg her må gerne bruges til at linke med)

3 lodder: skriv en kommentar, link til min side og bliv fast læser (er du i forvejen fast læser tæller det selvfølgelig med)


YngsteDatteren min trækker vinderen på sin fødselsdag den 30. Juni. Sidste chanche for at være med er den 29. Juni klokken 24.00 nul nul dut!

mandag den 7. juni 2010

Prik prik prik

Så blev bukserne prøves til. Og de passer jo perfekt. Nu mangler jeg bare at få knapperne syet i, og så er de første sommrbukser klar til varmen.

Så blev skokommoden færdig

Synes lige jeg ville vise min fine "nye" skokommoden. Nu er den endelig færdig - eller rettere sagt, så blev den faktisk færdig i sidste uge, men hele byen har jo været vendt op og ned pga årets store begivenhed = FESTIVAL. Og det måtte jeg jo støtte så godt som jeg nu ku, og derfor har jeg været lidt fraværende.
Men nu er jeg tilbage. En lille smule flad - både på den ene og den anden måde. Men vigtigst af alt - jeg har haft en super skøn weekend. Og været sammen med en masse super skønne mennesker. Og smagt på en hulens masse sprut. Og hørt en masse godt musik. Især SANNE SALOMONSEN - som fuldt ud levede op til mine forventninger.

Og hvis vi lige skal vende tilbage til skokommoden, så blev den jo malet brun BRUN BRUN. Jeg synes næsten ikke den kunne have andre farver. Men manden min synes den er mindre pæn, for at sige det på den pæne måde.

En tur på genbrug


Jeg tog lige en tur på genbrug i dag. Og der faldt jeg over disse søde pudebetræk. Til en 5'er stykket.
Nu må vi se hva jeg får ud af dem. Jeg har en idé eller to....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...