onsdag den 31. august 2011

Efterlyser idé til kjole / nederdel

Min Farmor holder 80 år's fødselsdag. Og jeg havde forestillet mig, at MindsteDatter måske skulle have nyt dress. Men lige nu maler jeg i stor stil, og er helt tom for idéer, så hvis der er nogle af jer der har en smart ide, så vil jeg gerne høre.
Hun har fået nye strømpebukser i en smart blå/mørk turkis farve. Og jeg opdagede, at jeg havde stof i denne farve, så måske skulle bruge dette på en eller anden måde. Stoffet er 86 x 102 cm. Måske skal det være kjole, hvor stoffet bliver blandet med noget andet stof. Og måske skal det være noget nederdel-agtigt.
Med risiko for at blive beskyldt for at kopiere andre viser jeg lige et billede fra min inspirationsmappe:

Jeg syede denne sidste jul. Den er også syet udfra ovennævnte kjole.

Men måske skal det nye være noget helt andet. Kom frisk med forslag!!! Og så vil jeg skynde mig at rydde sybordet, som jo pt bliver brugt som malerbord.

1 kommentar:

  1. der er jo mange fine kjoler man kan suge inspiration fra. og der findes et tons på nettet, du kan søge Girls clothes tutorial, på google, det giver mange gode ide´r og fine teknikker der lige kan pudses af, selv er jeg også på øve stadie med at sy børnetøj, så sig endelig til hvis du finder noget spændende, og tror ikke du skal være bange for at kopiere andre, for næsten alt er set :) gi den los, og brug de detaljer du selv synes om, men lav dem til dine egne....
    glæder mig til at se kjolen.

    Kh Sara

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...