mandag den 19. september 2011

"Skidt pyt"

Vi var til fødselsdag lørdag hos min kære far, og jeg synes, at MindstDatter trængte til en ny nederdel, og det blev til denne.

Jeg kom typisk nok lig ei tanke om det t timer før end vi skulle køre hjemmefra.... hmmm..... Jeg ilede til symaskinen og skyndte mig at sy den, og nåede det lige, inden vi skulle ud af døren. En cowboynederdel lavet i en halv sol model. Stoffet er lys chambrey fra Stof & Stil. Ligeledes med et turkis skråbånd. Cupcake stoffet fra Stof 2000. Det pink prikkede skråbåndet er noget af det jeg fik fra Sjælland. Alle materialer var heldigvis noget jeg havde på lager. Dejligt.


Og som I nok kan se, er der en våd plet på nederdelen. For tror I ikke, at MindsteDatter fik fat i en lilla tusch, lige inde vi skulle ud af døren. Og sørme om ikke hun fik malet en skøn cirkel på den spritnye nederdel. Jeg prøvede at vaske det af med det samme. Og heldigvis ser det ud til at være væk igen.

Og hvad tror I kommentaren fra MindsteDatter var,  da jeg brokkede mig til hende over, at hun havde malet på nederdel??
"Skidt pyt"

Den bandit.... :-)

2 kommentarer:

 1. Skøn nederdel! Hvilket mønster bruger du her? Lige efter din egen tegnestreg??? Jeg har også noget af dette Chambrey liggende, som jeg havde tænkt på at lave en lignende nederdel af, nu jeg har syet en ordentlig stak leggings til bettepigen. Hun dur bare ikke til at jeg sætter rib i taljen, selvom jeg jo ser her gang på gang hvor flot det er. Det skal være elastik!

  Jeg har lige syet en velour kjole til Thea i stof og stils mønster 63020. Den er faktisk ret god og sjov, og hun elsker den allerede ;-)

  Knus Majer ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Majer: jeg bruger denne omregner, når jeg skal sy nederdele. Man skal bare måle barnet et par steder, og så får man et mønster der passer perfekt.
  http://www.moegungen.dk/nederdel/

  Kjolen du har fået syet ser også sød ud i mønsteret. Kunne godt være et mønster jeg skal have fat i på et tidspunkt. Den ser meget behageligt ud.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...