fredag den 30. september 2011

Sløjfen i Skive

Så kom dagen hvor sløjfen i Skive skulle afsløres. Og naiv som jeg er (!!!!) gik jeg op i gågaden med det formål at nu skulle jeg lige finde min del af sløjfen. Og snuppe et billede af det. Og så mødte dette syn mig. "FUUUCCCKKKK" tænkte jeg bare:FUNDET.... Jeg fandt min del. Men først efter at have gået og lignet en komplet idiot igennem hele gågaden.. Gående med hovedet oppe med skyen, og gloet på samtlige stykker strikket/hæklet dele af sløjfen. Det hang i en lang lang lang stykke igennem hele gågaden. Gade op og gade ned. Jeg har ingen idé om, hvor lang gåden er. Men jeg kan sige, at når man skal gå og kigge opad, imens man glor efter noget bestemt, så virker gågaden lang. Og lige ud for Inspiration hang mit stykke. Det med de sjove knopper. På billedet er det lige ved tårnet spids.

Jeg kan til mit forsvar sige, at jeg IKKE var den eneste der lignede en idiot. For imens jeg gik der og gloede, kom der en dame hen til mig, og sagde " Nå, går du også og kigger efter dit stykke??" :-) Så det har åbenbart været meget tydeligt, hvad min mision gik ud på.

Rådhuset var også pyntet med sløjfen. Og samtidig var der lavet en sjov kugle med BH'er i alle afskygninger. Borgmesteren holdt en fin åbningstale. Og Folkebladet var der og tage billeder. Nu kender jeg fotografen, og jeg kunne ikke dy mig for at sige, at hun skulle/kunne få et fedt billede, hvis hun tog et billede af mit stykke.
I de næste 3 dage er der lyserøde dage i byen - og søndagsåbnet. Og der vil være mulighed for at høre om brystkræft. Der kommer gang i gaderne med forskellige aktiviteter. Og butikkerne bakker op med lyserøde rabatter og andre ting. Der kommer bl.a den kendte kok Claus Holm og en ernæringsekspert Christian Bitz. De vil lave sundt mad, som ville kunne købes. Der vil også være mulighed for at se parykker og brystproteser. Og der er et stort lotteri igang med gevinster til 20 forskellige butikker. JOW JOW, der kommer gang i min lille by.

OPDATERING: Det kom jo i TV MIDT VEST. Se klippet her:

9 kommentarer:

 1. skøn ide de har fået i Skive, dejlige billeder fra byen lidt fra oven :-)

  SvarSlet
 2. fru Øvig: Ja en rigtig god idé. Jeg skal også op i byen her i weekenden, og se på noget af alt det der sker.

  Mette: Ja. Og så var det til og med i TV midt vest her til aften....

  SvarSlet
 3. Det er da en helt fantastisk idé, Skive har fået, man kan da ikke undgå at se den flotte sløjfe

  SvarSlet
 4. Lydert: Nej vel... Og så må vi bare støtte op om det.

  SvarSlet
 5. Ej, hvor fedt! Og jeg som ikke troede der skete noget vest for silkeborg. Det er virkelig et smukt initiativ!

  SvarSlet
 6. Ja ikke sandt. Jeg var oppe i byen i dag, og der var liv og glade dage deroppe. Og så på sådan en solbeskinnet søndag. Hvem kan ønske mere???

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...