tirsdag den 13. september 2011

Støt brysterne # 1

Jeg har meldt mig til et projekt i Skive. Jeg skal være med til at strikke/hækle en kæmpestor brystsløjfe. Projektet går ud på at lave et 45 cm bredt stykke strikket/hæklet materiale, som så skal afleveres i den lokale syfortretning. Her samler de alle stykkerne til et stort langt stykke, og syr det sammen, så det ender med at blive en stor brystsløjfe. Alle kan være med til dette; både enkeltpersoner, firmaer, skoler mm enten som strikker/hækler eller som sposorer eller begge dele. Og projektet går ud på at "Støtte Brysterne".


Skøjfen bliver udstillet på torvet i Skive i weekenden den 1. og 2. oktober 2011 sammen med navnene på sponsorer og strikkere. Det er tanken at binde den meget lange bane til en kæmpemæssig lyserød "støt brysterne" sløjfe, der bindes rundt om Skives gamle rådhus midt i gågaden. Og når udstillingen er slut, vil sløjfen blive doneret til TV3s Bryst Galla i oktober. Og senere vil den strikkede bane kunne deles op i mindre stykker, der kan sendes som tæpper til nødlidende i Afrika.

Jeg må i gang med at hækle.....

Opdatering: link til projektet. Her kan I se, at garnet skal købes i Skive i en bestemt butik. Men sig til, hvis I skulle være interesseret. Og så vil jeg godt være behjælpsom med at skaffe garn til jer. Selvfølgelig imod at I selv betaler garn og fragten :-). Men husk der er deadline for aflevering af det strikkede/hæklede stykke. Deadline er 28. september - hvor alt SKAL være i sybutikken. Ellers kan de ikke nå at sy det sammen.

3 kommentarer:

 1. Sikke en super god ide, glæder mig til at se billeder af det færdige projekt, tænker du nok skal ind selv og se det :)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Sjov og anderledes ide! Hvis man nu har lyst til at deltage, hvilken butik skal det så sendes til? (For os der ikke bor i nærheden)

  K.H June

  SvarSlet
 3. Jeg har lige lagt link ind på en beskrivelse af projektet. Her kan I se at garnet skal købes i Skive i en bestemt butik. Men sig til, hvis I skulle være interesseret. Og så vil jeg godt være behjælpsom med at skaffe garn tiljer. Selvfølgelig imod at I selv betaler garn og fragten :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...