onsdag den 28. september 2011

A-Z

Rundt om i blogland har jeg læst A-Z for mange forskellige bloggere. Noget Julia har sat igang. Dét minder mig lidt om en venindebog fra folkeskolen, og det gav mig lyst til også at være med. Så værsågod - her er lidt anderledes viden om mig:

Age: 43
Bed size: 180x210 - jeg har en ret lang mand!!! :-S
Chore that you hate: Jeg hader at pudse vinduer. Og er heller ikke ret god til det, så derfor er det den eneste luksus jeg har i mit liv lige pt: nemlig en vinduespudser, som kommer hver anden måned.
Dogs: Jeg er opvokset med dobermann. Vi har haft mange. Og et par mini pudler. Men jeg selv har altid kun haft kat. I dag er jeg ret bange for hunde efter at jeg blev bidt af en hund som ganske ung. Det glemmr jeg aldrig.
Essential start to your day: I bad - og så sende børnene afsted i skole eller følge den mindste i børnehave.
Favorite color: Grøn i ALLE afskygninger.
Gold or Silver: Sølv
  
Height: 168 cm. 
Instruments you play(ed): Jeg kan ikke læse noder, men alligevel prøvede jeg som barn at spille orgel. Men kun derhjemme. Har aldrig fået undervisning i det. Og i stedet for noder, stod der tal, og så spillede jeg ud fra det. Kunne spille Santa Lucia som den eneste.
Job title: Uden job - og det er jeg ret træt af.
Kids: ÆldsteDatter fra ´95, MellemsteDatter fra ´99 og efternøleren MindsteDatter fra ´08.
Live: Skive. Født i Snejbjerg, ved Herning. Har derefter boet i Timring, også ved Herning. Og flyttede derefter tilbage tilmine forældres fødeø Mors, Og boede i Nykøbing Mors indtil jeg flyttede hjemmefra. Derefter gik turen til Glyngøre. Og nu bor jeg i Skive. Og her bliver jeg.
Mother’s name: Vera
Nicknames: Som lille blev jeg kaldt Søste (forkortelse for lillesøster tror jeg), Gnist som ung, og Manden min kalder mig Stump.

Overnight hospital stays: Har haft nogle stykker: brækkede benet engang, og ellers ved mine 3 fødsler. Og engang Mellemstedatter var syg som næsten nyfødt. Og ved min maveoperation.
Pet peeves: Jeg bliver små irriteret, når folk holder deres bil foran vores indkørsel, så jeg ikke kan komme ind med bilen.
Quote from a movie: "ET phone home". 
Right or left handed: ja nu er jeg jo højre/venstre blind, men jeg har fået at vide at jeg er højrehåndet. 
Siblings: Har storebror der er 11 mdr og i uge ældre end jeg. Så vi voksede op som pseodu-tvillinger, og har gået i folkeskolen i samme klasse.
Time you wake up: Uret ringer 7:00, de fleste dage. På nær fredag. Da skal jeg op 6:30, for at nå at komme til morgenspinning. Lækkert fra morgenen af.

Underwear: JA DA. 
Vegetable you hate: Jeg elsker alle grønsager. 
What makes you run late: Blogverdenen pt.

X-Rays you’ve had: Hvad har jeg fået taget røntgenbillede af? Hmm.... foden, knæet, finger, tænder. 
Yummy food that you make: Rabarberkage, som jeg er ret god til, og som jeg også er sindsyg vild med. Og koteletter i fad.
Zoo animal: Jeg er helt vilde med zebraer. Elsker deres striber.

3 kommentarer:

 1. Interessant læsning :-)
  Studsede over maveoperation... Det har jeg aldrig hørt dig snakke om. Hvad er du blevet opereret for?

  SvarSlet
 2. Det lyde måske lidt dumt, men jeg synes altså det er lidt sjovt at du bor i Skive og har boet på Mors. Jeg er født og opvokset lige midt i mellem de to byer. Også så ser det spændende ud det du laver, ja så jeg er blevet fast læser.

  SvarSlet
 3. Majer: Jeg fik en kosmetisk operation på maven for snart 6 år siden. Ikke noget alvorligt.

  fru Øvig: velkommen til. Så du er en rigtig sallingbo, der er draget mod syd. :-) Ja det kan jo ske. Men hyggeligt at du vil være med her.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...