fredag den 4. november 2011

Find 3 ens !!

 Jeg skal have nye briller. Jeg kan ikke se en skid. Små ting er som små myrer for mig. Når jeg skal tråde min symaskine eller en almindelig nål, kæmper jeg længe, inden det lykkes. Eller jeg opgiver og får en af pigerne til det.  Så jeg må krybe til korset og invistere i nye briller - med glidende overgang (og jeg har altid sagt at glidende overgang er for gamle mennesker. Men det synes jeg ikke, det er længre he he). Jeg har lånt 3 par med hjem. Og jeg tror, at det skal være 2 af disse. Men hvilke to?? Jeg har næsten bestemt mig for det ene par. Men er i tvivl om det det andet par også skal være brune, eller de skal være sorte som mine gamle briller. Vil I hjælpe???

Og ja jeg ved godt, at jeg ligner en total spasser på billederne og ser monster sur ud på nogle af dem. Og har dobbelthager og mærkelige ansigtsudtryk på andre. men nu er de taget, og I må bedømme. Det er MellessteDatter der har været fotograf, og hun var bare en klovn til det, så jeg måtte også lige skælde lidt ud ind i mellem og grine på andre tidspunker, når hun grinede af mig. I ved - børn og nye briller. De skal jo lige vænne sig til det. Ligesom jeg skal. Der er to brune briller og et par i sort. Og den ene brune og den sorte er ens i stel. Og de er blandet sammen hulter til bulter.

Opdatering: Jeg har lavet en afstemning øverst i min blog, hvis I vil hjælpe med jeres mening. TAK

1 kommentar:

  1. hihi gode billeder.. nå men jeg syntes at du skal vælge de sorte og de brune i samme stel, syntes de klær dig bedst.. smil..
    Og jeg har ikke glemt dig... men syge børn og en meget stresset mig, fylder meget,, så håber du bære over med mig..
    knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...