torsdag den 24. november 2011

Min adventskrans

Så fik jeg lavet min adventskrans færdig (tror jeg). I år er det en lysholder fra Kunstindustrien og lys fra samme sted. Lysholderen er sort og er på side 10 i deres katalog. Og lyset er hvid, og det er altså IKKE mig, der har skrevet på lyset. Den er købt færdig.

Jeg synes, at den blev en kende for kedeligt uden noget grønt. Så derfor har jeg pyntet den med en krans af enebær, og sat 3 lilla lugler i pang lilla på. Og en enkelt sløjfe i lillaternet bånd.

Mit julepynt i år er meget minilistisk. Og er holdt i rødt, turkis og lilla. Måske skal jeg tage en runde med kamera på et tidspunkt, hvis der er stemning for det. Jeg har NEMLIG pyntet til jul nu. Dejligt.

4 kommentarer:

 1. Har du allerede pyntet til jul? Det er kun Thanksgiving i dag.

  SvarSlet
 2. Jeps. Jeg ville have pyntet til jul inden 1. søndag i advent. Og jeg er helt booked op i hele weekenden. Og så måtte jeg jo i gang allerede nu.
  Men det kommer også ned igen imellem jul og nytår.

  SvarSlet
 3. Kan lide din enkelte adventskrans. - Så tænker også det med julepyntning snart må igang. Men det kræver overvejelser hvilken stil, farver mm der skal bruges i år. Nyd december med den fine pynt.

  SvarSlet
 4. Tak Dorte. Ja dete r en stor beslutning hvert år. Men heldigvis har jeg efterhånden nogle flotte ting, som jeg bare MÅ have frem hvert år. Mode eller ej....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...