fredag den 20. januar 2012

Ny stue på vej

Det er ikke så meget kreativ, jeg lige får presset ind i disse dage. Vi er ved at lave vores stue pæn. I fredag var vi en tur i Ikea, for at købe en ny sofa. Og Manden min gad ikke samle den før end ,vi havde fået den gamle smidt ud/solgt. Han mente ikke, at den kunne sælges, men jeg var nu af en anden mening, så derfor satte jeg den så til salg i weekend. Og sørme om ikke den kom en, og købte den. Endda over den pris jeg havde forventet. Og så tog den ene ting den anden. Vi vil også gerne have ny gulvtæppe, for den gamle er ulækker beskidt og slidt. Og den kan jeg trods alt ikke sælge :-) Og når vi nu alligevel skulle have tømt stuen, for at kunne få det nye gulvtæppe på, kunne vi (læs: jeg) lige så godt male stuen. Og det er jeg så lige blevet færdig med for anden gang. Og nu håber jeg så på, at vi kan få lagt det nye gulvtæppe på i aften. Jeg må se, hvor træt Manden min er, når han kommer hjem. 

For der er jo noget med Melodi Grand Prix i morgen aften. Og det vil jeg jo gerne se. Og det er jo ikke nem i en stue uden sofa og tv. 

8 kommentarer:

 1. UH det er bare så skønt at få lavet om! Vi har forsøgt at sælge vores sofa mm. i en måned nu, men uden held desværre! Glæder mig til at se det endelige resultat af jeres anstrengelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok vise frem. Jeg er også meget spændt på det nye resultat. Hvis vi kan få det til at "gå op" skal vi have rokeret rundt i stuen.

   Slet
 2. Skønt med nyt, selvom det kan være hårdt mens det står på - for det griber jo om sig sådan noget :)

  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg bestemt at der skal nye gardiner til. Vi havde rigtige gardiner før ved det store vindue i stuen, og et foldegardin ved et højt smalt vindue, og jeg skal lige have fundet ud af om det skal være rullegardiner eller foldegardiner. Måske kan jeg genbruge stoffet til foldegardiner. Det kunne jo være rart.

   Slet
 3. hvor skønt!! vi skal male til sommer, hvor vi kan få luftet godt ud, uden at fryse ;)
  glæder mig til at se lidt billeder af jeres "nye" stue

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan godt komme til at lugte lidt slemt imens der males. Jeg har luftet godt ud i dag. Men tror det skal gøres igen i morgen, når tæppet er lagt på.
   De er faktisk ved at lægge gulvtæppe på i skrivende stund. Jow jow det går fremad.

   Slet
 4. ej hvor lækkert! Åh vi trænger også, men det bliver nok ikke lige nu, at malerpenslen bliver svunget :D Glæder mig til at se det færdige resultat i jeres stue!

  SvarSlet
 5. Jeg vil nok tage lidt billeder af det i morgen. For nu er stuen ved at være på plads igen. Og det ser ganske flot ud synes jeg. Rart med forandring.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...