lørdag den 28. januar 2012

Tour de Skive

Er på vej ud på en god oplevelse. Samme koncept som sidste år.

"I løbet af en enkelt aften mødes 350 mennesker på kryds og tværs i private hjem for at spise forret, hovedret og dessert, inden aftenen slutter med fælles bal og natmad. Idéen er man i forskellige dele af byen finder nogle par der vil være værtspar. Og disse skal så invitere 4 hold til forret kl.17.30. Omkring kl. 20 får gæsterne så en kuvert med en ny adresse, hvor de skal gå hen og spise hovedret. Og dette gentager til desserten. Så i løbet af en aften møder man 12 par, som man spiser og hygger med inden turen går med bus omkring kl. 23.30 op i Skive Theatersal, hvor der er dans og natmad kl. 2.30.Tanken er ikke, at man skal knytte nye tætte venskaber i løbet af sådan en aften. Det handler udelukkende om at møde nye mennesker, og få sat navn på nogle af de ansigter man mødes i sin dagligdag i Skive."

Grunden til at der også kaldes posefest er, at hvert par selv tager drikkevarer med, og fragter dem fra hjem til hjem i en pose :-)

Vi skal være med for anden gang. Og jeg glæder mig til at snakke med nye mennesker, høre om deres liv, selvfølgelig også en oplagt chance for at se, hvordan andre folk bor, og få inspiration til hjemmet... he he...

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en god ide :) må være spændende at være med til.. god aften.

  SvarSlet
 2. Sikke da et sjovt og anderledes koncept - det har jeg aldrig hørt om før... Jeg håber I får en rigtig hyggelig aften sammen med nye bekendtskaber :)
  Og ja, det er da altid spændende at se hvordan andre bor og få lidt inspiration!!!
  God aften og nat til jer :)
  Kh Tina - som er rigtig glad for armbåndet!!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme. Godt du er glad for armbåndet :-)

   Jeg fik lidt inspiration. Og fik bekræftet at jeg selv bor ganske fint. Det er jo ikke alle, der er så glad for farver, som jeg er. Men derfor kan man godt have et dejligt hjem. O det kunne jeg se mange havde. Og jeg fik hils på en masse mennesker, som jeg ikke havd set før. Dejligt.

   Slet
 3. Det har jeg aldrig hørt om før! Det lyder supersjovt!

  Skriv lige i morgen om, hvordan det gik :)

  Hav en dejlig aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
  Svar
  1. Det VAR supersjovt. Og jeg glæder mig allerede til næste år.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...