søndag den 12. februar 2012

Cardigan med stjerne

Jeg opdagede her i dag, at min yndlingscardigan har fået en afbleget plet på albuen. Det må være sket sidste gang jeg gjorde rent, for der brugte jeg et nyt rengøringsmiddel til badeværelset.

Løsningen må blive en stjerne på albuen. Jeg har strøget flixoflex på det sorte stof. Og derefter pillet det ekstra papir af, og så strøget stjernen på albuen, så den dækker pletten. Og zig-zagget rundt i kanten af stjernen.


Og nu kan jeg bruge cardiganen igen. Ganske fin med stjernen på synes jeg.

Og det hele skyldes dette rengøringsmiddel. Et nyt mirakelmiddel - og der står højt og larmende på flasken, at den indeholder klor. Jeg købte det, for jeg tænkte, at det nok kunne fjerne urenhederne på badeværelset. Det kunne det. Men det fjernede også farven på min cardigan. Og jeg kunne nok også lære, at jeg ikke skulle have "pænt" tøj på imens jeg gjorde rent, men det smuttede lige for mig. Og nu glemmer jeg det ikke igen.

4 kommentarer:

 1. Super heldigt at den kunne redes! Det ser rigtig fint ud med stjernen på :)
  Næste gang må du lade manden gøre rent på badeværelset ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den idé tror jeg at jeg vil forelægge Manden min. Jeg tror dog ikke at de falder i gd jord. Men det er da et forsøg værd.

   Slet
 2. Det kender jeg så godt ;-9

  Men godt du fik den redet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for det er en cardigan jeg bruger utroligt meget. Og jeg er stadig glad for den. Og jeg elsker jo stjerner, så ren win-win.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...