torsdag den 22. marts 2012

Sommerkjole med hjerter

MindsteDatter så en gul sommerkjole for et stykke tid siden med hjerter på. Og som hun ynder at sige: "Sådan en ønsker jeg mig til jul", sagde hun det også denne gang. Og jeg fik jo købt et stykke gult isoli i januar, da jeg var på shoppetur til Herning. Og det gule stykke stof kunne snild bruges til den ønskede kjole. Jeg købte det gule stof med henblik på en gul kjole. Men det var nu en anden jeg først havde tænkt på at sy, nemlig af en jeg havde set hos den fantastiske Anna med bloggen LaRaLiL for to måneder siden. Men planer er jo til for at blive ændret.

Kjolen er syet ud fra et mønster fra Stof & Stil nemlig denne model 63012. Og med lidt ændringer er det så blevet til denne kjole. Jeg har fjernet sammensyningen ved bryst, og lavet lommer i siden. Og lavet en slids i nakken. Lommerne, ærmekant, bund og slidsen har jeg pyntet med rødt zig-zag bånd. Og jeg har stykket lommerne fast med marineblå tråd. I halsen har jeg lavet en høj halskant, og denne er lukket med en marineblå knap i nakken. Foran har jeg sat 5 røde hjerter i strygestof, som jo var det vigtigste på hele kjolen.

 
 

Inspiration til kjolen fik jeg via Alba Baby's modeller.
Jeg synes selv, at jeg er sluppet ret godt fra det....

5 kommentarer:

 1. Hold op du er produktiv for tiden Henny!! Så fedt med alt det du får syet til pigerne, især synes jeg du er sluppet godt fra 'heldragterne', de er virkelig gennemførte og vist lidt billegere end originalerne, ikke :)
  det er en ret flot detalje med zigzag båndet der bare titter frem, det har jeg ikke lige set, det må afprøves :)
  Ha en god aften!
  KH Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når idéerne og energien er der, er det med at være produktiv. Jeg har stdig en masse idéer, men holder lige en pause. Det med min Far's sygdom fylder lige for meget lige nu.

   Men tak for roserne. Jo heldragterne er en del billigere en originalen.
   Og zigzag båndet fungerer fint, selvom der lige måtte en ekstra stikning til førend det så fint ud.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...