fredag den 27. april 2012

Petroliumsblå spencer

Jeg har længe gået og sukket over de flotte spencer, jeg har set rundt om på nettet. Men jeg kunne ikke finde et mønster på det. Men det problem er endelig løst nu. For nu har jeg lavet mit eget. Sådan. Og jeg kan godt se, at der er et par skønhedsfejl på mønsteret - mere siger jeg ikke. Men dem får jeg rettet til næste gang, jeg skal bruge mænsteret.

Jeg har syet spenceren op i noget bomuldsstof, som jeg har haft liggende længe. Men nu fandt jeg endelig et formål til dette stof. Der er syet to lommer foran på spenceren. De er i dobbelt stof, så alle de grimme syninger er gemt væk. Og jeg har syet lille pipingbånd både ved lommer og ved åbningen foroven. Og for at få den flotteste resultat, valgte jeg at helfore spenceren med helt hvidt bomuldsstof.

Forneden er der sat lilla skråbånd. Og store knapper som lukning. Den skal MindsteDatter nok få glæde af. Og jeg kan se at selve spenceren passer til blusen jeg syede forleden.

Af en eller anden mærkelig grund er billederne ikke så gode i farverne. Men det er altså petroliumsblå og mørk lilla.

8 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den fin og sejt du lavede dit eget mønster... Det tør jeg ikke endnu. Jeg laver spencer efter mønster fra minikrea, men nu har du jo dit eget;0)
  God weekend
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Minikrea... det var måske en mulighed hvis jeg skal have den i et nummer større på et tidspunkt. Er ikke så sikker på at jeg kan klare det. Men det kan jo selvfølgelig komme an på en prøve.
   Tak og i lige måde.

   Slet
 2. Hej hvor er den dog bare søde.. rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød! Du er da sluppet rigtig godt fra mønstret. Lot klaret.
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Nej hvor er den fin - den er jeg lidt vild med!!! Godt gået! Jeg har så haft et mønster liggende et års tid nu, uden at få det syet op til Thea! You go girl! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må bare i gang. Jeg ved du kan.
   Og tak for de rosende ord. De varmer.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...