onsdag den 27. juni 2012

Så blev de orange "dame" shorts færdige...

Og straks skulle de prøves. Og de er lige en kende for store til MindsteDatter, så der skulle et bælte til for at hun kunne holde dem oppe...
 

Og sådan ser de ud, når de bare ligger på kisten.  Lommerne er kantet med neonpipingbånd i pink. Og der er lavet dobbeltstikninger rundt ved lommer, sømmen bagpå og sømmen ved bærestykke. Og jeg har syet det hele med neongrønt tråd.

Sådan ser de ud forfra. Ved forlommer er der også neon pipingbånd i pink.

Og der var kun en ting der irreterede mig - og det var længden på buksebenene. Jeg synes det så dumt ud med den hvide ombuk. Og det var der jo råd for. Så jeg tog saksen og klippede......

Og nu ser de sådanne ud. Det er meget bedre...
Lynlåsen er også pink. Jeg har længe gået rundt om sytøjet, som katten om det varme grød. For det var godt nok lang tid siden, at jeg sidst har prøvet at sy en lynlås i. Og jeg mener ÅR, når jeg siger lang tid siden. Men jeg klarede det. Og det var slet ikke så svært, som jeg lige troede. Jeg skulle bare lige prøve mig lidt frem. Og så kom det frem fra hukommelsen. Så nu er jeg klar til nye bukseudfordringer.
Og ved gylpen er der lavet dobbeltstikning. Også i neongrønt.

Og nu er vi næsten klar til sommerferien til Italien. Vi mangler bl.a at få styr på badetøjet ( og at smide de der ekstra kilo, som gør at man også ser pæn ud i badetøjet :-))

4 kommentarer:

 1. hold op hvor er du vild!! De shorts har da været et KÆMPE arbejde med alle de fine detaljer!
  God tur sydpå! Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tog lidt tid. Men det var arbejdet værd.
   Og tak - vi glæder os.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...