mandag den 6. august 2012

En søndag på Savillas

Efter at have læst dette indlæg fik jeg igen lyst til at besøge den hyggelige cafe på Lundø, nemlig Savillas. Og sørme om ikke Manden min foreslog det i går. Hvor fik han mon den idé fra?? Jeg havde nemlig ikke sagt et ord om det. Men jeg skyndte at slå til, og 10 minutter efter var vi på vej.

Vi fik selvfølgelig kaffe og en noget lækker kage. Jeg gik denne chokoladekage med råcreme og granatæble-pynt.  Og efter at vi have smæsket os i kaffe og kage, var det tid til at se sig omkring i butikken.

MindsteDatter ville gerne se sig lidt omkring udenfor. Og da det var skønt vejr, gik jeg med hende på havetur. Og jeg så at de havde disse smukke stauder. Nogle som jeg længe har ønsket mig til min egen have. Nu har jeg da fået taget et billede af dem, så jeg kan vise det til en gartner, for jeg aner nemlig ikke hvad de hedder. Efter et besøg på Savillas for et par år siden, fik jeg inspiration til at jeg ville have en have ligesom de har. Den er rodet og fyldt med stauder. Og lige noget for mig. Og så er den nem at holde, for bunden i haven er helt dækket med blomster.

Vi var selvfølgelig også en tur inde i butikken. Og de havde maser af dejlige ting. Jeg fik også noget med hjem. Nemlig et skilt til toilettet. Manden min har lovet at hænge det op i dag. Og så må vi se om han når det.

3 kommentarer:

 1. Hej Henny
  Planten hedder Sankt Hans urt.
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Nu har noget at gå videre med til gartneren. :-)

   Slet
 2. Var så lidt. Kan selv rigtig godt lide planten, som er nem at få til at slå rødder i en vase. Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...