mandag den 28. maj 2012

Nu starter det snart......

Ved indgangen til vores by, står disse skilte . Byen summer af aktiviteter som fortæller at nu er det snart tid. Tid til musik, fest, hygge og samvær.

Rundt om på festival pladsen er der masser af aktivitet her sen mandag aften. Folk sætter bode og telte op. Og alting bliver afskærmet, så ingen fulde folk kan komme ind, hvor de ikke har adgang.

Beach - campen er klar til at modtage de første folk i morgen tirsdag kl 17. Så på det tidspunkt skal vi skibonitter holde os fra midtbyen, og vi skal være meget tålmodige, hvis vi gør det alligevel. For alting går i stå, og folk muldrer fra banegården/rutebilsstationen/ de parkerede biler smidt rundt imkring. De skal ned på campen og slå deres telt op. Eller ned og finde det telt de har købt, som står klar til dem dernede.

Rundt om i midtbyen er der også disse skilte. De fortæller folk udefra hvilken vej de skal gå, for nemmest at komme fra deres bil og med en stisystem ned til pladsen.

Og jeg. Jeg er også klar. Jeg fik mit armbånd på til middag i dag. Og nu venter jeg bare lige på, at det skal blive onsdag for, så skal jeg ned og høre L.O.C, som noget af det første.

Så hvis der bliver stille her på bloggen, så ved I nu hvorfor. Jeg skal lige på arbejde i morgen i en vagt fra kl. 14-22. Og så har jeg fri indtil søndag. SØNDAG ja. Jeg kom til at sige ja til en vagt søndag kl 14-22. Og så må vi jo se, hvordan den kommer til at gå. For en ting er sikkert. Jeg er helt sikkert meget træt søndag. For vi åbner vore døre for en hel masse venner, Og alle ledige rum i huset bliver fyldt med overnattende venner udenbyes fra. Vi bliver omkring 20 til morgenmad fredag morgen. Og morgenmaden indeholder også En enkelt, Bailey og senere kommer der alt muligt sprut på bordet. Og inden vi skal ned på pladsen, startes grillen op, og vi spiser Tican pølser. Og vi drikker videre. Og vi bliver ved indtil vi segner, eller til vi skal ned på pladsen og høre musik. Vi går altid derned. Det tager nok ca 30 min. Men med to dåser sprut er turen ikke så lang. Og vi går hjem igen, når vi har fået nok for denne gang.

Lørdag gør vi så lige det hele én gang til. Denne gang er det så bare ovre ved naboen, som jo også er nogle af vores gode venner. Og der er det lidt af en kamp af komme i gang. Men det lykkes for de fleste. Og vi har det smadder hyggeligt.

Og I må undskylde den lidt dårlige billedekvalitet. Jeg tog billederne på vej hjem fra arbejde her til aften kl 22.30. Så det var begyndt at blive mørkt.

søndag den 27. maj 2012

Elefantbluse

En rest jersey fra denne bluse, er blevet til denne bluse.

Jeg har brugt samme mønster som jeg efterhånden har brugt en del gange til standardtøj. Og den var ganske hurtig at sy.

fredag den 25. maj 2012

Min nye systol

Fik den geniale idé at anskaffe mig en hoppebold, som skal erstatte min læderstol. Og så kan jeg træne bækkenbund, imens jeg syr. Noget jeg havde læst her hos Rappedikke. Et genialt indlæg som siger meget om os kvinder. Prøv selv at læse det. Husk også at læse alle de fine kommentar :-)

onsdag den 23. maj 2012

Bare fordi....

Denne smukke buket fik jeg af Manden min. Bare fordi........

mandag den 21. maj 2012

Teletubbie med indhold

Så sprang jeg lige i dragten i går eftermiddag, og jeg fik Manden min til at tage billeder. Og den er både varm, lækker blød og hyggelig at have på. Men jeg tror nu nok den får lov til at blive
herhjemme på partiklen her.
 


Fjollehovedet!!!!


Og sådan ser hun ud.

søndag den 20. maj 2012

En ny teletubbie

Gad vide om mine store piger mener jeg stadig er swag, når jeg tager denne dragt på. Eller om de synes jeg er pinlig. Jeg er selv ikke helt sikker på om den skal bæres udenfor huset. Men hvad jeg tager på indenfor mit egen hjem, det bestemmer jeg selv. Og den bliver i hvertilfælde god som hyggedragt. Der er nok ikke så meget sex-appeal i den. Men hvad jeg tager på (eller ikke tager på) indenunder den bestemmer jeg jo også selv :-) 

Men endnu en unikke 'Onepiece' har været igennem mine hænder. Og endnu 15 timer er der brugt til at sy den inkl klippetid. Også denne udgave har fået lynlås helt op i hætten. Og i hætten denne gang har jeg bare lavet dobbelt foer. Dragten er syet efter et Stof2000 mønster, og den var faktisk temmelig nem at sy. Og endnu engang har jeg været i Ikast for at købe isoli, nemlig her. Jeg har denne gang ikke lavet de store ændringer. Ikke andet end at jeg har sat lynlås i síden.  Jeg er 168 cm høj, så jeg har efter en str. s.

 Jeg har også syet hvide stikninger rundt omkring. Blandt andet rundt om lynlåsene og der hvor ærmer er syet på for/bagstykke, og rundt i halskanten. Jeg har sat stribet rib i ærmerne. Og bred elastik i benene.
 Jeg har også sat stjerner strygemærker på denne, for jeg elsker stjerner. Og jeg har fået lavet samme smarte navnebånd til lynlåsene, som ÆldsteDatter og MindsteDatter også har på deres.
Jeg glæder mig til der kommer nogle hjem i huset, så de kan tage et billede af mig i den, og så skal I selvfølgelig nok få den at se igen.

lørdag den 19. maj 2012

Lidt grønt og lidt blåt

Jeg fik også lige købt mere stof til lageret. Nemlig disse fantastiske flotte stykker. Denne gang hos Frau Svensson alla Ulla. Og disse stykker skal bruges til tøj til MindsteDatter. Der er ihvertilfælde planen indtil videre.

fredag den 18. maj 2012

Orange dame

I sidste uge fik jeg købt dette stof af Trine. Godt nok kun i store rester. Men jeg har haft det lagt ud for at se helheden, og jeg er sikker på at min plan om en ny nederdel godt kan lade sig gøre. En nederdel til mig !!!! Og så kan jeg endelig få noget jeg har sukket efter meget længe. For siden jeg så stoffet første gang, har jeg været helt forelsket i det. Og nu er det kun min finger snilde og tålmodighed der kan kan gøre resten -  thø hø.....

torsdag den 17. maj 2012

Lidt godt til aftenkaffen

Nu har jeg set denne opskrift mange gange hos denne blogger. Og nu har jeg besluttet mig for at afprøve den. Og det smager bare guf. Så jeg er bare nødt til at dele opskriften med jer. I er bare nødt til af prøve den. Kagen hedder Raw Cake a la brownie. Og opskriften kommer her:

2-3 dl mandler, valnødder eller pecannødder hakkes groft i foodprocesseren og stilles til side
1 liter saftige dadler uden sten køres i foodprocessoren sammen med
2 dl kokosolie til en cremet masse. Kokosolie er det samme som palmin har jeg senere fundet ud af. Og det er noget billigere i prisen. Jeg købte min kokosolie i Føtex til 80 kr for 450 gram.
Hældes over i en skål og røres med 2 dl cacao samt de hakkede nødder.
Presses i en flad firkantet form med bagepapir i og stilles på køl i et par timer.
Skæres ud i små firkanter og serveres.

Kan evt drysses med, eller rulles i 1 dl goji-bær som er blendet med 1 dl kokosmel. Det har jeg ikke prøvet, men jeg tror ikke det gør smagen dårligere. :-)
Den er tæt i smagen, så man behøver ikke store stykker. Og smagen minder om kiksekage - uden kiks.

Jeg havde ingen foodprocesser, så jeg brugte min stavblender. Og jeg siger bare "lad være med det" for det er en svær proces, og massen klistrer til det hele.Blenderen var ved at brænde sammen, så det endte med jeg måtte blande med håndkraft. Og det er sejt. Så en foodproceser er at anbefale.

onsdag den 16. maj 2012

BettyP neonbånd

Jeg har set dette smukke neonbånd på en blog. Og det var bare lige noget for mig. Så nu har jeg selv anskaffet mig det herfra. I lange baner. Så nu skal jeg snart til at sy sjove ting med det. Glæd jer :-)

mandag den 14. maj 2012

Hjerte på spil # 5

Min Far er nu stærk på vej hen imod hverdagen igen. Han går ture hver dag og cykler på motionscykel hver dag. Begge dele for at træne kroppen op. Og han sukker efter at komme i sving igen. Selvfølgelig kan han ikke klare det samme som før. Endnu. Og måske kommer han kun til at kunne klare noget af det, han kunne før. Men det er også godt det samme. For han havde en arbejdsdag på 10-12 timer hver dag. Og det er der ikke mange, der klarer i længden. Så hvis han kommer på normaltid eller mindre må tiden vise. Han må heller ikke køre bil endnu. Ikke før midt i maj. Og han må ikke løfte mere end et kilo i hver arm.

I går fik jeg en god lang snak med en kollega, som har fået nyt hjerte. Og han fortalte mig en masse ting, som satte gang i tankerne. Jeg og min Mor forsøger jo at bremse min Far, og sige at han skal passe på, og han skal vente med at jobbe. Men min gode kollega sagde, at det var den forkerte vej at gå. Min Far skal lave noget. Ellers kan det ende med en depression i værste fald. Han er jo ikke vant til at "lave ingenting", og det kan stresse ham at gå rundt og bare være "syg" og være i vejen. Og det kan stresse ham endnu mere at vide, at hans gamle arbejde ikke blir gjort godt nok. Og det har min kollega jo ret i. Han har jo selv været der, og ved lidt om hvordan min Far kan have det.

Så jeg ringede til min mor i går, og fortalte hende om min samtale. Og jeg kunne høre, at hun også tog det til sig. Og så må vi til at skubbe Far i den retning, som han også gerne selv vil - nemlig mod jobbet.

Men jeg synes også, at det er svært. For vi er jo så bange for at miste. Vi har jo været så tæt på at miste en gang. Men vi må bare tro på at det går. Og jeg fortalte tidligere, at Fars ene by-pas var stoppet af en ny blodprop. men den er nu væk. Så alle tre nye by-pas virker lige, som de skal.

Min kollega sagde at vi kunne jo alle melde os ind i en hjerteforening. Det er både for de hjerte-syge og for pårørende. Og det tror jeg, at jeg vil overveje. Min kollega sagde, at det kunne være rart for os alle at høre andres historie, og se hvordan andre tacklede sydomsforløbet.

fredag den 11. maj 2012

Jeg har swag

Et af målene for mig i Gøteborg, var at komme ind i en af mine yndlingsbutikker. Nemlig INDISKA. Jeg har længe været vilde med den smag. Den er sådan lidt blomster præget. Med palietter, og ofte i farvestrålende stoffer. Jeg har efterhånden en del i dette mærke. Og jeg "plejer" at købe det på strøget i København. Men denne butik lukkede for 2-3 år siden. Og i den periode har jeg ikke kunnet få noget. Men jeg har kun, kunnet se en masse smarte modeller over deres hjemmeside. Og 14 dage førend vi skulle til Gøteborg fik jeg i deres nyhedsmail besked om at nu havde de åbnet en side, så jeg nu kan købe det over nettet..... fedt. Men jeg glædede mig nu alligevel til at skulle se det i virkeligheden igen. Og jeg fik nogle lækre nye ting derinde.

Denne pinke tunika med orange blomster.
Denne læksefarvede bluse med broderi og små bitte forkantede palietter.
Og denne søde grønne sommerbluse med hvide broderier. Jeg havde luret på en lignede inden jeg tog til Gøteborg. men den var uden broderi. Og fra H&;M. Men denne er da endnu flottere. Og mere unik.

Disse seje armybukser fra Gina Tricot, kom også med mig hjem.

Jeg fik også disse gule converse sko. Jeg kom til at nævne for pigerne den første dag i Gøteborg, at jeg synes de var seje. Og så blev pigerne ved indtil jeg købte dem. Og sagde at jeg har swag, hvis jeg købte dem. Så nu er jeg altså det. Og fede det er de da. Pigerne mente min stil nu var sej/smart. Men det synes jeg nu altid den har været..... hmmm....

Jeg har googlet swag, og fandt disse ord: Hvad betyder swag eller swagger egentlig? Ordet bliver ofte brugt i hip/hop sproget, og betyder man har stil som ingen andre. Ordret swag har andre betydninger på f.eks engelsk, men det dens betydning i en dansk sammenhæng er at man har stil.

torsdag den 10. maj 2012

Turen til Gøteborg

Her kommer lidt billed spam fra vores tur til Gøteborg.
En betænksom pige der kigger på bølgerne fra færgen. Og efterfølgende i Liseberg med en sukkerslikkepind.

En af de mange boder med kæmpe gevinster. Aldrig har jeg set så store ruller chokolade. Men vi vandt desværre ikke en selv. Så mange der havde mere held end os.
På vej ned af en stor rutchebane, som ender i kæmpe vand plaskeri. Og vi blev kun lidt våde. Og Ældstedatter med MindsteDatter i karrusel.

MellemsteDatter og MindsteDatter i karrusel. Og en flyvende MindsteDatter.

Og endnu en.

ÆldsteDatter og MellemsteDatter.

En souvenirs butik.
Og endnu et par boder med kæmpe gevinster.

Behøver jeg at sige at vi havde en god tur. I morgen viser jeg de fine ting jeg fik gaflet med mig hjem.


tirsdag den 8. maj 2012

Sweat girl .... øhhhh, jeg mener sweet girl :-)

Nu er det ligefrem som om tøserne står i kø, for at lade mig sy til dem. For knap var jeg færdig med den grønne "Sød tøs" bluse til MellemsteDatter førend ÆldteDatter stod og trippede. Hun ville have en pink bluse. Og også denne gang fik jeg lov til at lave den spændende. Stoffet er også denne gang det lækre bløde isoli fra Jydsk Stoflager. Ribben kan jeg ikke hvor jeg har købt. Men den er hvid og pink stribet.

På denne bluse skulle der også være en tekst af en eller art. Og jeg fik den idé at oversætte "Sød Tøs" og derfor skulle der selvfølgelig står Sweat Girl. Og det fik jeg så klippet ud af det hvide strygestof jeg købte her.

Og denne har også fået stikninger rundt ved ærmesyning og samtlige ribkanter.

Men så var det jo, at mine øjne begyndte at se ordentlig. Og det gik op for mig (sprogspasseren) at jeg havde stavet ordet "sweat" forkert. Der skal selvfølgelig stå "sweet" i stedet for. Og det er rettet nu. Heldigvis kunne jeg godt pille a'et af blusen, og erstatte det med et "e". Så nu er den svedige pige blevet til en sød pige.

Og jeg behøver ikke sige, at hun havde været ovre på skolen og flache den, inden jeg opdagede fejlen...... MOR ALTSÅ !!!!!!

mandag den 7. maj 2012

Sød Tøs

Så fik jeg syet endnu en sweartshirt til MellemsteDatter. Og denne gang fik jeg lov til at lave den lidt mere spændende. Stoffet er også denne gang det lækre bløde isoli fra Jydsk Stoflager. Ribben kan jeg ikke hvor jeg har købt. Men den er hvid og lilla stribet.

På denne bluse har jeg fundet på, at der skulle være en tekst af en eller art. Og midt i Mave-Baller-Lår timen i søndags kom det til mig, at der selvfølgelig skulle stå SØD TØS. Og det fik jeg så klippet ud af det lilla strygestof jeg købte her i tidernes morgen hos LaRaLiL alla Anna Svenning. Og for at få en sammenhæng imellem strygestof og rib, har jeg lavet små stikninger rundt ved ærmesyning og samtlige ribkanter. VOILA ! Den er da en smule festlig synes jeg.

Skriften er Curlz MT størrelse 250.

tirsdag den 1. maj 2012

Fif om Gøteborg

Den 4. maj går turen til Gøteborg. Manden min, pigerne og jeg skal på oplevelsestur. Pigerne har aldrig været ude at sejle på en stor færge, og de har heller aldrig været i Sverige. Og Manden min havde bonuspoint til et hotelophold. Så allerede i december bestilte vi turen (pointene skulle bruges inden årsskiftet), og nu skal vi snart afsted. Nøj hvor jeg glæder mig!
Fredag skal vi i Liselund og opleve det, og om lørdagen har vi så 8 timer i Gøteborg by, inden vi igen skal tjekke ind på båden.
- Mon der er nogen af jer der har været i Gøteborg og ved hvad der er noget værd? Butikker der skal besøges - både noget der passer til en på snart 4, 13 og 16. Og til Mor her. Og er der gode spisesteder mm mm. :)

Alle fif modtages med kys-hånd.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...