torsdag den 31. januar 2013

En skov af træer

Jeg har nu fået lavet 5 juletræer. Jeg synes lige, at jeg vil vise dem frem, så I kan se, hvor flotte de er. Det er jo ligefør, at jeg kan lave et nisselandskab til næste jul nu med alle de træer. Det må jeg lige overveje. :-)
Jeg har fået lavet 5 juletræer med hver deres farve. Og jeg synes det er flot med lidt farvespil. Garnerne jeg har brugt er også forskellige, og det betyder at de ikke er i samme størrelse. Den mosgrønne er hæklet på en nål 5 med garn i tykkelse 9. Og den grønne forrest er hæklet på en nål 3½ med garn i tykkelse 5. Og de tre andre er faktisk i samme garn og med samme nål. Nemlig nål 3 og garn 3½. De er henholdsvis 15, 18 og 24 cm i højderne.



Jeg har disse nøgler tilbage. Big Fabel er garn i tykkelse 4½ og skal hækles med en 3½, for at få den rette fasthed. Og Fritidsgarn er garn i tykkelse 5½ og skal hækles med en 4½. Men jeg er ikke sikker på at de bliver færdiggjort inden næste weekend. Det er meningen, at jeg tager det med til blogtræf i Århus på næste lørdag, så interesserede kan se, hvordan jeg laver dem.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...