søndag den 24. februar 2013

Så gik tiden med det...

ARBEJD ARBEJD ARBEJD... ja det er faktisk det jeg har lavet i de sidste 14 dage. Der har ikke været tid til så meget andet, og når jeg endelig havde fri, har jeg brugt tiden til familiehygge, træning og til det kreative. I nævnte rækkefølge. Så jeg har ikke fået kreaeret så meget i den sidste tid. Vi har også en konfirmation der står for døren. Godt nok først til maj, men der er alligevel en del forberedelser, som allerede kan laves nu. Og det er jeg så gået i gang med. Blandt andet har vi fået købt konfirmationskjole. Det var en sej omgang. MellemsteDatter havde forelsket sig i en kjole. Og i butikken i Viborg, hvor hun havde set og prøvet den helt tilbage i november, fortalte de os at den var udsolgt i hele DK. Men så let opgiver vi ikke, så vi kørte til Herning, og her fik vi den. Godt nok måtte vi en tur derned to gange, for de skulle lige have den hjem. Og nu hænger den i en pose i soveværelset. Og jeg må godt vise dem frem. For hun vil ikke have at noget er hemmeligt. Så her er den. Endda med konformanden indeni. Hun gik nemlig model i kjolen tilbage i november, hvor hun jo så forelskede sig i den.
Sko og overdel (til kirken) er også på plads. Men det vil jeg ikke vise frem. Der skal være lidt der er hemmeligt. Men med tålmodighed får I det at se til maj. ;-)

2 kommentarer:

  1. Kan godt forstå hun forelskede sig i den kjole, hun er da rigtig smuk i den :-) Sikke en flot konfirmand, hun bliver - godt i ikke gav op :-)

    SvarSlet
  2. Tak for de pæne ord Sanne. Hun er en RIGTIG drengepige. Og går ALDRIG i kjole/nederldel, så det her er stort at se hende i kjole. Jeg skulle lige vænne mig til det, men jeg synbes hun klarer det ganske godt. Faktisk til UG+

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...