torsdag den 14. marts 2013

En bid af himlen
Jeg har været på cafe i dag med MindtsteDatter og en veninde. Vi har været på en af byens hyggelige cafeer. Denne cafe er fyldt med gamle møbler i ren retorstil. Meget gammeldags og sjov sted. Stole, borde og malerier er sat sammen i en vild forvirring, som så gør stedet hyggeligt. Selve atmosfæren i caféen er en skøn blanding af svensk ødegårds- og mormors gl. daglistuestil...Man kan købe brød, kage, mel, marmelader, opskrifter o.l. også møbler, billeder, kaffestel, tallerkner, glas og nips... Så jævnligt vil du oplave at der kommer nye ting til. Og at tingene er flyttet rundt - også møblerne.
Selve menuen i caféen varierer efter årstiden, højtiden samt dagen i dag. Alt er hjemmelavet og der er kun brugt de bedste råvarer. I caféen er menuen står skrevet på deres vægtavle og at den varierer hen over
måneden, ugen og ja, minsanten til tider også i løbet af dagen. Jeg kan godt lide at komme her. Og så er det også temmelig billigt. Og det gør jo ikke noget. Vi sad deroppe i næsten 3 timer og snakkede og hyggede. Jeg fik en dejlig tærte med salat, brød, lidt kage og ost. Helt vildt meget for kun 80 kr. Og så selvfølgelig kakao for at få varmet kroppen op. Og da ÆldsteDatter fik fri fra skole, kom hun op til os, og så fik de kage - jeg nåede ikke at tage billede af kagerne,  inden de havde spist dem. Og de sagde, at det smagte himmelsk. En god og hyggelig måde at holde en fridag på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...