fredag den 3. maj 2013

Butik Maria i Viborg

Åhhh jeg har bare været inde i den mest lækre perle- og smykkebutik der findes. Butikken ligger i Viborg og hedder BUTIK MARIA. Maria er bare så hjælpsom, og så har hun den mest vidunderlig latter. Jeg har hørt om butikken fra mit arbejde. Og nu har eg fået tid til selv at se den. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Og jeg fik da også lige købt et par ting derinde.

Der er mulighed for at "se og føle" på varerne, og få råd og vejledning til fremstilling af unikke smykker. Man kan designe og lave sine egne smykker til en fantastisk pris. I butikken finder du inspiration til helt unikke smykke i lige de skønne materialer. Man kan købe færdiglavet smykker, og man kan også vælge at lade Maria lave et smykke efter eget ønske.

I butikken er der primært glas/porcelain/jade perler, shell perler, ferskvandsperler, fimoperler og stenperler. Men hun har også perler i andre materialer, og hun har lædersnor, låse, lim, og reskaber, så der er mulighed for aelv at lave det i butikken Med hjælp fra den søde Maria selvfølgelig.

 
Perler i alle mulige farver.
 
Super skønne halskæder

Tjek lige disse armbånd og ringe

 
Jeg tror. at det ender med at jeg skal derop igen, for disse kæder er da bare for skønne.

Og en sød armbånd som jeg også købte materiale til.

 Læderbånd i alle mulige afskygninger af farver.
 
 Japansk elastik.

 Sådan ser indehaveren Marie ud.
 
Jeg fik købt en del deroppe, og det vil jeg vise i et senere indlæg. Og hæng på :-)

2 kommentarer:

  1. Der er ikke noget som god gratis reklame :-) Ser ud til at Maria har fortjent det her, for wow for en butik at have :-) Kunne godt være jeg skulle prøve at liste derop, og tage min datter med :-D

    SvarSlet
  2. Ja, gør det Majer. Og du kan være sikker på at jeg skal derhen en tur igen

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...