søndag den 23. juni 2013

Så fejrer vi MindsteDatterHuset blev fyldt med gæster i formiddags. Hele den pukkelryggede familie kom til fødselsdagsbrunch kl 10. Vi var 21 i alt, så der var nok at se til for at blive færdig til tiden. Vi har fejret MindsteDatter. Hun bliver 5 år på om en uge, og det blev fejret i dag. Hun har fået en masse gode fine gaver; to nye natkjoler, to nye Groovy Girl dukker, en Groovy Girl kongestol, Sylvanion kaninfamilie, Askepot sæbebobleblæser, og paraply med Hello Kitty. Alt sammen noget hun selv har været nede og vælge ud i legetøjsforretningen. Og hun har nydt opmærksomheden på dagen. Vi fik hjemmelavede rundstykker, hjemmebagt franskbrød, bagerens varme oldemor rugbrød, varm leverpostej med bacon, kogte æg med panderistede pølser, 2 slags ost, 2 slags marmelade, æblejuice, appelsinjuice, hamburgerryg, jordbær, melon, vindruer, kaffe og the. Og til skrub-af kaffe fik de kringle med rabarber i. Manden min har stået for bagværket - det er han formidabelt til. Og resten stod jeg for. En arbejdsfordeling jeg kan li !!
 
Og kl. 20 tog vi ned til stranden for at se bål, som man jo hør og bør på Sankt Hans. Og vi fik sunget og fik smagt snobrød, og kom så tæt på bålet som man skal, så vores tøj nu lugter godt og grundigt af røg.

Og nu er hun puttet med sine nye dukker og sover i sin nye natkjole. Jow - jeg tror hun har nydt dagen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...