torsdag den 22. august 2013

Berlin part three

Om onsdagen tog vi til East Side Gallery, Mühlenstrasse. Det er en 1.316 meter lang rest af Berlinmuren. Den står i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg og løber parallelt med floden Spree mellem Oberbaumbrücke.


Jeg fandt et postkort, hvor der er en rest af muren på. Eller det sælges om sådan. Men det er jo ikke til at vide om det bare er genbrug af gamle murbrokker :-). Men smart fundet på synes jeg.

Vi var også inde i et kæmpe stort genbrugscenter: Humana på Frankfurter Tor 3. Humana er et kæmpe stort genbrugscenter, og her kan du finde ALT. Fra elegante til fritidstøj høj, fra traditionelle kostumer til helt trendy! Uanset om du er på udkig efter husholdningsartikler eller gardiner til din stue. Der er et stort udvalg af tøj til kvinder, til mænd & børnemode, er der også vintage mode fra 50'erne til 90'erne, boligudstyr, bøger og brugte alle former for husholdningsartikler.

Dagen blev sluttet af med en god tysk middag: Wienerschnitzel og pommes. Det var pigerne og mandens tur til at vælge spisested. Og det var bestemt også godt. Vi spiste på en lille restaurant Marina Haus på Markisches Ufer. Lige ved kanalen Spree. Det er en god lokale tyske restaurant med få turister. Der er en rimelig mængde af plads inde, selvom det er temmelig mørkt. Da vi var færdige kunne vi gå langs vandet og nyde det sidste af Berlin inden vi skulle hjem og sove.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...