mandag den 21. oktober 2013

Grankogler klar til jul

Endelig færdig med grankoglerne. Nu skal jeg bare have fundet ud af hvilken kurv de skal være i. De skal bruges som pynt til jul. Og har været undervejs siden i foråret hvor jeg startede på disse. Men nu gider jeg ikke lave flere lige nu. Men jeg har jo også fået lavet mange, synes I ikke???
 
Nu har jeg lagt koglerne op, så I bedre kan se, at nogle af dem er lavet på freestyle. Jeg har som før nævnt brugt Yarnfreaks opskrift som grundmodel til grankoglerne. Men jeg synes ikke, at de alle skal være fuldstændig ens - for det er grankogler ikke efter min overbevisning, så derfor er nogle af grankoglerne bevidst lavet lidt tykkere eller lidt længere.
 
18 kommentarer:

 1. Hold da op en stak.. Jeg er på min fjerde og synes jeg er nået langt, meeen kan godt se der er et stykke vej op på den mængde du har lavet der... men nu har jeg også kun været igang i små tre uger, så kan vel godt nå et par stykker mere inden jul ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som nævnt har det også taget mig lang tid at lave disse. Men det skyldes mest at jeg har haft projektet on/off imens jeg havde andre projekter. Og de er nu så hyggelige at lave. Så måske kommer der flere.

   Slet
 2. hvor er de bare fine, drømmer om at hækle kogler, men er endnu ikke kommet i gang

  SvarSlet
 3. Det er faktisk ikke så svært, når man først får knækket koden. Så jeg synes da bare du skal springe på opgaven. Og jeg vil glæde mig til at se dine...

  SvarSlet
 4. De er så fine og altså hvor har du været flittig. Jeg er helt vild med de brune, gule og orange, nej også de blå og ja de lilla også og og....
  Jeg har fri i uge 46 måske vi kan finde en dag der, det kunne være så hyggelig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep. Jeg sender dig lige en mail.

   Slet
  2. Du er så funny. Ja de er fine alle sammen. Og jeg kunne nemt lave flere. Har set nogle i parstelfarver, og de var faktisk også pæne.

   Slet
 5. Hold op de er fine. Skønne farver :)

  SvarSlet
 6. Det er en dejlig stak farverige kogler du har lavet :)

  SvarSlet
 7. Jeg er en pige der elsker farver, så derfor skal min grankogler selvfølgelig også være farverige. :-)

  SvarSlet
 8. Hold nu op en fin samling- det må have taget lang tid. Jeg kan rigtig godt lide at du har valgt forskellige farver.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja jeg fik lyst til at lave dem på denne måde. Og glæder mig til at se dem i en kurv som pynt her til jul. Kurven er bare ikke fundet endnu.

   Slet
 9. Wow hvor er de bare FINE. Ville ønske jeg havde tålmodighed til de små ting, men det kniber det altså lidt emd desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle er gode til store ting og andre til små :-)
   Og tak.

   Slet
 10. Wooooow, hvor er de skønne! Sikke et arbejde du har lagt i det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ditts. Når arbejdet er i hyggeperspektiv, så gør det ikke så meget at der er mange timer i det.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...