fredag den 1. november 2013

Strygestof bestilt til nyt projekt

Jeg har før fået strygestof fra forskellige bloggere, bla hos LaRaLiL, Dog sælger hun kun i pakker - og der er farverne brun, sort, hvid, gul, grøn, blå og lilla. Og der er ganske fint, men jeg skal i denne omgang kun bruge den hvide farve. Og så er det jo træls med at ligge inde med alle de andre farver.

Men nu har jeg fundet et sted, hvor jeg kan købe det i løs ark. Og fragten er endda ikke så slem her. Og ingen minimumkøb. Nemlig her: Papirogtapet. Strygearkene kan her fås i et væld af farver, og det kan jo derfor godt være svært at begrænse sig. Og så har de også et væld af andre lækre ting: tapet, plakater til børneværelset, tape i alle mulige udgaver, wallstickers og mange andre ting. Prøv at kig på siden, men pas på - det kan godt ende med at blive dyrt.

Jeg begrænsede mig til hvidt strygeark i denne omgang. ÆldsteDatter har nemlig bestilt to bluser, som skal have logo på. Bluserne ER købt, så da jeg fik strygearket i hus, var det 'bare' at klippe og at stryge.

Den første bluse skulle have et logo alla VANS. Jeg fik spejlvendt logoet og klippede/skar det ud. Og for at det kom til at lægge perfekt, har jeg brugt  'resterne' af papiret til at placere logoet med. Først tog jeg det øverste 'rest', så jeg kunne få placeret v'et.


Og da jeg have fået strøget v'et på, tog jeg det nederste af papir 'resten' og placerede på den måde s'et. Og strøg den på.  Og nu kunne jeg så få placeret de sidste to bogstaver.

 Da papiret var blevet koldt igen, fjernede jeg den gennemsigtige film fra trykket. Og så strøg jeg på logoet igen. Jeg har lagt et tyndt stykke papir ovenpå logoet, når jeg strøg. Dette gør jeg for at beskytte strygeark, så det ikke får for meget direkte varme. Bagefter vendte jeg blusen om, og strøg på bagsiden af logoet igen.

Og så var den klar til brug. ÆldsteDatter sprang i den med det samme. Og hun er superglad for den.


Og så skal jeg bare have lavet den anden bluse.
 

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...