søndag den 28. april 2013

Kløver og elefanter sammen

 




 
MindsteDatter har leget model og viser stolt sin kløverbluse og elefantnederdel frem. Er hun ikke bare skøn??

torsdag den 25. april 2013

Ikke alt malearbejde er lige sjovt

Om 16 dage skal vi have konfirmation. Vi skal holde festen hjemme. Og jeg fik lige pludselig den 'fantastiske' ide, at soklen på huset skulle males inden dagen. Så i mandags fik jeg målt vores hus op. Der er 96 meter sokkel rundt om hus og garage. Og det betød en spand på 10 liter. Og jeg besluttede, at soklen skulle males med sort tjære. Ikke den mest geniale beslutning jeg er kommet på, kan jeg nu godt indrømme. For at male med tjære kan sammenlignes med at male med havregrød. Det kan ikke pensles på med let hånd. Det skal 'mases' på soklen - eller duppes med hård hånd. Og jo koldere vejret er og jo koldere soklen, så mere tykflydende er malingen. Så det er rent ud sagt noget LORT at arbejde med.
 
Da jeg så skulle begynde at male tirsdag, kunne jeg ikke lige lure, hvordan spanden skulle åbnes. Normalt er der en låg på maling, som man bare skubber op med en almindelig skruetrækker. Men denne låg havde en masse flapper, og de skal skubbes op en efter en med en skruetrækker. Meget omstændigt. Men jeg har sidenhen fundet ud af, at det er fordi tjære klistret meget, og på denne måde kan låget nemmere komme af.
 
Tirsdag fik jeg malet i 2 timer. Og nåede 10 meter. Ikke alverden. Og jeg kunne hurtig regne ud, at denne projekt kom til at tage mange af mine timer. Jeg brugte en skumgummipude til at sidde på, og havde kun tynde gamasher på, så da jeg kom ind igen, var mine lårbasser kolde som is. Og jeg måtte under den varme bruser i meget lang tid for at få liv i kroppen igen.
 
Denne erfaring tog jeg så med mig, da jeg skulle male i dag. Jeg tog to par gamasher på, to bluser, en fleecetrøje og en dynevest. Jeg fandt min skumgummipude frem igen, OG fandt et tæppe med gummibelægning på den ene side, så den beskytter mod kulde og væske. Og det hjalp. Nu frøs jeg ikke mere.

 Så i dag har jeg malet fra kl. 9 og til kl 17. Og kun haft en lille spisepause kl. 12, og en lille pause kl 15. Så det er 8 timers malerarbejde. Og som jeg ser det, er der ca 8 timers malearbejde tilbage. Så jeg ved, hvad jeg skal lave på min næste fridag på søndag. Og på nuværende tidspunkt siger vejrudsigten regn fredag og lørdag, men sol søndag, så det kan jo ikke passe bedre. Jeg er fuldstændig smadret nu i kroppen. Og jeg er lidt glad for, at jeg kan slippe for at male nogle dage. Men jeg kan også se, at mit arbejde pynter på huset. For det bliver da bare så flot!!! Og heldigvis har jeg en kæmpe lang forlængerlednig, og en god gettoblaster, så jeg har musik til arbejdet.....

Men på grund af malerarbejdet er det ikke det vilde der ellers bliver gjort af kreative ting. Jeg strikker selvfølgelig stadig på min kaffevest. Og håber snart den er klar til fremvisning. Men der mangler stadig lidt i længden og lidt på ærmelukningen. Men lige så snart den er færdig kommer den på bloggen. Og så har jeg også lidt gang i andre småting. Men det kommer der også billeder af senere.

onsdag den 24. april 2013

Den blå Planet

Der er summen omkring det her nye akvarie der er åbnet ude på Amager.
Noget med en hulens masse vand. Faktisk mere vand end noget andet sted i nordeuropa. Jeg har holdt øje med det på tv. Og havde planlagt vores Københavnertur således at denne seværdighed også skulle besøges. Så vi sluttes opholdet af med at tage derud om søndagen. Og jeg må indrømme, at det var fedt.

Det er det nyåbnede sted Den Blå Planet jeg taler om. Det sted der afløser Danmarks Akvarium, som mange sikkert har rendt rundt i som børn. Jeg har dog ikke. Men jeg har været mange andre stedet. Og jeg elsker vand og steder med fisk.

Så her er lidt billedspam fra Den blå Planet:
 Gobler.

 Søanemoner.
En kæmpe krabbe.

Piratfisk
 
En sugemalle - den suger på glasset !!

 Find Nemo!!
 Den glemsomme Doris!

 
 

mandag den 22. april 2013

Københavner glimt

Som lovet kommer der her lidt billeder fra vores weekend i København. Vi tog afsted fredag formiddag, kun 1½ time forsinket i forhold til planen. Vi måtte lige en tur omkring lægen, for MindsteDatter sagde at hun havde ondt i ørerne, da hun vågnede. Og efter tjek af lægen: Mellemørebetændelse. Og vi fik pencilin med. SUK. Heldigvis gik det godt med hende. Hun har slet ikke beklaget sig på turen. Hun hang bare i, og tog imod nye indtryk.
 
Vi kom hjem igen søndag aften, og da var vi alle godt brugte. Men vi har alle haft en god tur. Og pigerne er stadig høje over oplevelsen med at se Justin Bieber i Parken.
 
På vej på nye oplevelser
 
Første stop var Fields.
  
Pigerne er helt vilde med Joe & the Juice, så selvfølgelig skulle vi besøge denne. Og endda op til flere gange: Bådei Fields og på strøget. Og denne er absolut min yndlings: lemon.

En tur op igennem strøget skulle vi da også.

Og vi kom forbi storkespringvandet. Og vejret var da bare så skønt. Se himlen.

Pigerne skulle selvfølgelig prøve en hulens masse tøj, så jeg fik set en masse prøverum.

Og sørme om ikke vi kom om ved Fætter BR.

Vi 'smed' de store piger af ved Parken. Hvor de havde selvskab af 44.998 andre teenager og mødre. For selvfølgelig skulle de ind og se Christopher og Justin Bieber.
 
Vi kørte rundt med metroen og med bus og tog, så vi så også en del rulletrapper.
 
'Vores' stoppested.
 
Vi boede ude på Bed & Breakfast Kastrup. IKKE den vildeste oplevelse. Jeg tror bestemt ikke vi vælger denne mulighed en anden gang. Godt nok var det temmelig billigt. Men man får også det man betaler for. Vores morgenmad var: billige rundstykker, rugbrød, smør, skivede ost, marmelade, yoghurt, knas og appelsinjuice. Og IKKE andet. Vi manglede godt nok mælken, og lidt pålæg, og æg. Men heldigvis var det en Fakta og en Netto i nærheden, så her forsynede vi os den anden dag, så vi fik et lidt større udvalg.
 
Om søndagen besøgte vi Den blå Planet

Der kommer lige lidt flere billeder af de mange flotte fisk i et senere indlæg.

fredag den 19. april 2013

København - gør klar til os !!

Når dette indlæg bliver offentliggjort er min familie og jeg på vej til København. Og gør jer klar, for vi har brug for masser af eventyr og oplevelser.

Jeg er hjemme igen søndag aften. og kommer på bloggen mandag aften, hvor jeg er klar med Københavner glimt. God weekend til alle mine søde læsere (kyssesmiley)!

tirsdag den 16. april 2013

Neonringe til salg




Jeg har lavet disse søde fingerringe, og de er sat til salg i min butik på AMIO. Kig ind hvis du bliver fristet af at se dem her :-)

lørdag den 13. april 2013

Blomst med prikker på

Med hjælp fra en masser søde blogpiger og Instragrampiger fik jeg taget en stor beslutning med denne kjole. Jeg skulle have hjælp til om lommerne skulle være i grønternet stof eller om lommerne skulle være i en rest stof fra selve kjolen. Og det blev det grønternet stof der vandt. Jeg ville selv have valgt lommer i samme stof som kjolen. Men jeg er glad for, at jeg valgte det andet nu. For det kan jeg godt se, at det er meget pænt.
 
Mønsteret jeg har brugt er fra Stof & Stil nr 63005. Jeg har lavet lidt ændringer ved ærmerne, og givet kjolen en stolpelukning foran. Og lavet halsudskæringen lidt mindre. Men ellers er det den samme kjole. Til bærestykket og til ærmerne har jeg brugt mørk chambrey fra Stof & Stil. Det grønne retro stof tror jeg nok er købt via Lullaby & La . Godt nok for temmelig lang tid siden. Men jeg skulle jo lige overveje hvad det flotte stof skulle bruges til.
 
Det grønternede stof er også fra Stof & Stil. Og det prikkede skråbånd har jeg også købt via en eller andet netbutik. Jeg har også støttet lokalt, og har købt knapperne oppe i vores egen butik Nørregades Varehus her i byen. Jeg har valgt, at kjolen's farver skulle gå igen i knapperne, så derfor er der en blå, en lyserød og en grøn knap på kjolen. Jeg har lavet en lille pyntestikning på bærestykket, og lagt kjolen op med en 2 cm søm. Så der er ikke mange dikkedarer ved denne kjole. Men alligevel er den blevet utrolig sød.
 









Og hendes standard svar når MindsteDatter får nyt: "Jeg vil have den på i morgen". Så det skal hun selvfølgelig have.

torsdag den 11. april 2013

Kløverbluse





Jeg har hygget mig ved symaskinen. En hel dag endda. Og der er kommet en del forskelligt ud af den. Jeg viser det løbende. Denne fine kløverbluse er en af mine værker. Stoffet er købt i Århus i Stof & Stuff. Ribben fik jeg i Fjølner i Viborg. En meget enkel bluse med rib i hals og ærmer. Og så er den lagt op med en 2 cms søm forneden.

MindsteDatter er meget begejstret for den. Men nægtede at tage den på, så jeg kunne vise den frem. Så det må I have til gode.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...