søndag den 30. juni 2013

Fødselsdag i syden

Tænk en gang, i dag skal vi fejre at denne dejlige trunte-pige bliver 5 år! Hun gør mig så mega stolt, hver evig eneste dag. Nogle gange giver hun mig hovedpine, frustrationer og kvaler. Men for det aller meste giver hun mig store smil, kys og kram, fine tegninger, små selvplukkede blomster, herlige bemærkninger og noget at forundres over. Det bliver helt sikkert en rigtig god dag i dag hernede i Italiens sol og varme. Vi har taget flag og masser af gaver med på ferien. Og skal nok få hende fejret som det hør og bør.
Jeg er på sommerferie til Orbetello, Italien. 
Dette er et planlagt indlæg og er automatisk udgivet. 
Jeg svarer tilbage på kommentarer, når jeg er hjemme igen d. 14/7

søndag den 23. juni 2013

Så fejrer vi MindsteDatter







Huset blev fyldt med gæster i formiddags. Hele den pukkelryggede familie kom til fødselsdagsbrunch kl 10. Vi var 21 i alt, så der var nok at se til for at blive færdig til tiden. Vi har fejret MindsteDatter. Hun bliver 5 år på om en uge, og det blev fejret i dag. Hun har fået en masse gode fine gaver; to nye natkjoler, to nye Groovy Girl dukker, en Groovy Girl kongestol, Sylvanion kaninfamilie, Askepot sæbebobleblæser, og paraply med Hello Kitty. Alt sammen noget hun selv har været nede og vælge ud i legetøjsforretningen. Og hun har nydt opmærksomheden på dagen. Vi fik hjemmelavede rundstykker, hjemmebagt franskbrød, bagerens varme oldemor rugbrød, varm leverpostej med bacon, kogte æg med panderistede pølser, 2 slags ost, 2 slags marmelade, æblejuice, appelsinjuice, hamburgerryg, jordbær, melon, vindruer, kaffe og the. Og til skrub-af kaffe fik de kringle med rabarber i. Manden min har stået for bagværket - det er han formidabelt til. Og resten stod jeg for. En arbejdsfordeling jeg kan li !!
 
Og kl. 20 tog vi ned til stranden for at se bål, som man jo hør og bør på Sankt Hans. Og vi fik sunget og fik smagt snobrød, og kom så tæt på bålet som man skal, så vores tøj nu lugter godt og grundigt af røg.

Og nu er hun puttet med sine nye dukker og sover i sin nye natkjole. Jow - jeg tror hun har nydt dagen.



fredag den 21. juni 2013

Stokroser på vej.


Mine små bitte stokrosefrø, som jeg såede for 6 uger siden, er nu kommet over i det jord, de skal være i i haven, og de bliver lige så stille større og større.

onsdag den 19. juni 2013

Halskæde med lyserød og neongul

Denne fine halskæde fik jeg også købt materiale til sidst jeg var i Butik Maria. Og i sidste weekend fik jeg også fik til at lave den. Jeg synes den var en smule svært at lave. For jeg er lidt pernitten, når lukningen på selve vedhænget skulle lave rundt. Det synes jeg faktisk var svært. Og jeg havde ikke tid til at få vist af Maria, hvordan man gør - det gør hun ellers gerne - men hun prøvede at forklare mig det, og så har jeg gjort det efter bedste evne. Læderhalskæden har jeg klippet til og limet et sølvlukkesystem på. På den måde kan jeg bruge lædersnørren til mere end et vedhæng.
 

 
 
 
Og sørme om ikke jeg blev fristet denne gang også. Jeg fandt disse søde perler i butikken med ansigter på. Og jeg tror sørme, at jeg vil købe ind til et vedhæng med en klovneansigt på næste gang jeg kommer en tur i butik Maria.
 
 Så denne i butikken og den gav mig inspiration til næste projekt: et klovnevedhæng.

lørdag den 15. juni 2013

Er nogen interesseret i armbånd??

Jeg har gang i at lave armbånd som denne. Og inden jeg får købt ind til en ny portion, vil jeg lige høre om nogen på bloggen kunne fristes til også at købe en. Armbåndet et lavet af læder med magnet lukkemekanisme. Neonperlen kan være i neonkoral, neongul, neonorange eller neongrøn. prisen er 150kr plus fragt på 18kr. Altså total 168kr. Hvis I skulle være interesseret så skynd jer at skriv, for så kan de godt nå at blive lavet, inden jeg drager på ferie.

 
 
 

onsdag den 12. juni 2013

Hæklet flæsenederdel #2


Lidt vind og skæv er det. Så jeg ved ikke helt, om jeg er tilfreds med resultatet pt. Men så går der tid med det, og jeg er jo også så langt fra færdig, så måske ender det med at blive godt. Jeg fortsætter - og viser frem løbende.

mandag den 10. juni 2013

Som tak for vores gæstfrihed

Sikke en weekend. Den har jo stået i festivalens navn. Og det har bare været en helt igennem genial weekend. Den startede allerede torsdag eftermiddag med at MindsteDatter blev hentet af mine forældre, og så drog de på camping sammen. De skulle til Silkeborg og campere indtil søndag.
 
Vi tog ned på pladsen og fik armbånd på. Og gik lidt rundt for ligesom at se, hvordan pladsen så ud i år. For det kunne jo tænke sig, at vi ikke var stand til at se så meget, når vi kom fredag og lørdag. Vi tog hjem efter at have fået en enkelt kold øl på havnen sammen med nogle venner.
 
Fredag kom der venner og venners venner til morgenmad og senere til pølser på weberen. Der har været liv og glade i huset, og der har sovet venner og unge mennesker i alle de rum vi har. Ja selv legehuset fik 3 overnattende gæster. Alt i alt var vi 31 om fredagen. Og der blev drukket, snakket, spist, grinet og leget med heliumballoner.
 
Lørdag tog vi over til vores venner som bor lige overfor os. Og her kom næsten alle dem som også var der om fredagen. Vi startede med brunch kl. 11, og også her fik vi gang i en fest inden vi drog ned på pladsen.
 
Søndag var mere stille. Nu var festivalen slut, og vi spiste morgenmad med vore venner ind
en vi sendte dem hjem med bussen. Og så fik vi tid til at nyde vores værtindegaver.
 
 Vi fik disse flasker vin og tilhørende mandler. Det glæder jeg mig til at smage.

 Og af vores venner fra Hobro og omegn fik vi disse lækre Rie Elise Larsen viskestykker. Dem er jeg rigtig glad for. Og der var noget med at de ikke synes at vi havde SÅ mange viskestykker, så derfor mente de at dette ville falde på en tør plads. :-)

 Sådan ser de ud, når de er foldet ud.


Vi fik også denne nellike i potte af et par fra Fredericia. Den glæder jeg mig til at se i fuld flor.
 
 Og til sidst fik vi disse søde frøer. Vores skøre ven fandt dem, da jeg var nede for at købe rundstykker om søndagen. Og han blev så glad i låget, da han så dem, og så tænkte han at dem skulle vi da ha, så vi kunne få samme fjollede følelse. Og han har da ret!! De er da kun til at gi en smil på læben.
MindsteDatter mener, at de forestiller mig og Manden min. "Men mor hvorfor har Far ikke bukser på??" Mig: "Det er fordi han sveder!!" Og den synes hun var sjov, så den tog hun til sig. Thi hi....

P.S. Jeg har ikke lagt billeder ind af selve festivalen. Men hvis I følger mig på Instragram, kan I se dem der. @hennyhellegaard... hvis I tør!!
Men jeg kan sige, at det bare har været en helt igennem fantastisk dejlig weekend. En af de bedste festivaller længe, og jeg er total frisk på at lave en gentagelse til næste år. Men alligevel er jeg glad for, at der går lidt tid, inden vi skal på den igen, for den trækker godt nok på batterierne sådan en hektisk drukweekend.

torsdag den 6. juni 2013

Fest i byen



Nu skal jeg på den igen. Skive Festival starter i dag. Og ligesom sidste år skal der festes igennem. Huset bliver fyldt med aktivitet, så der bliver stille på bloggen. Men hvis du vil, kan du følge min aktivitet på intragram :-) @hennyhellegaard. Og jeg undskylder allerede på forhånd for evt. pinlige billeder.

søndag den 2. juni 2013

En tur til stranden

 






#1 #2
Vi tog lige en tur til stranden for at se hvordan det går med at lave klar til festival. Og som I kan se er de ikke nået så langt. Toiletterne er kommet op, og de er så småt begyndt at stille madtelte op. Så der er lang vej tilbage, når man tænker å at de skal være klar til på torsdag.
#3 #4 #5 #6
Og nu vi var derned kunne vi da også lige se på nogle sten. MindsteDatter er ret vild med sten, og samler dem, lige så snart hun har chancen til det.
#7 #8
Og imens sad Manden min og MellemsteDatter og dovnede i bilen  MED hver deres telefon !!!

lørdag den 1. juni 2013

Udenfor sæsonen




Lige før jul hæklede jeg denne hue til mig selv.  I noget tynd og lækkert Alpacea garn. Nu har jeg forsøgt at lave den i noget lidt tykkere garn. Og den ER blevet tyk. Og det betyder desværre at den ikke falder så pænt som den første hue jeg lavede. Men til gengæld er den noget varmere. Denne harogså fået en kvast. En lille sød en. Måske ville det være pænere med en kæmpe stor. Det tror jeg faktisk: men den bliver måske skiftet ud, når jeg falder over en større model kvast. Hvem ved.

Huen er ligesom den første hue hæklet i rib efter endnu en genial ide af superhækleren Lutter Idyl! Du finder opskriften lige her.

Garnet er købt i vores nye Drops garnbutik her i Skive. Jeg brugte 150 gram  garn.
Kvasten 'faldt' jeg over hos Fjølner i Viborg, men I kan sikkert få den mange steder.

Kvasten er monteret med en trykknap. Så kan huen vaskes, og hvis jeg skulle gå hen og blive træt af mint, kan kvasten nemt klikkes på en evt. ny hue.

P.S. Jeg undskylder mange gange det ikke så pænt satte hår. Men billedet blev skudt da jeg kom træt fra job. Og jeg ville bare så gerne vise huen frem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...