lørdag den 27. juli 2013

Inspiration og gode tips søges !

 
turen går til berlin - bog
 
Min næste ferie med familien går til Berlin. Vi skal afsted mandag til torsdag i uge 32. Jeg har booket en lejlighed til og alle fem: ÆldsteDatter 17 år, MellemsteDatter 14 år, MindsteDatter 5 år, Manden min og jeg. Vi skal bruge dagene på seightseeing og en smule shopping. Og jeg mangler inspiration til noget der passer til os alle fem. Vi har talt om, at vi skulle se mindeparken for jøderne, Rittersport og måske en koncentrationslejr. Koncentrationslejren kunne måske være på turen hjem. Men det ved jeg ikke endnu, hvor de er henne i forhold til byen. Så det skal jeg havde fundet ud af. Vi kører i bil til Berlin, men har planer om at tage tog/u-bane/bus rundt i byen. Måske vi kan købe  et kort alla "kør alt det du vil i offentlige transportmidler i 24 eller 48 timer" ligesom man kan i København.
Vi skal bo på Inselstrasse i Berlin Midtby.

Jeg har købt bogen "Turen går til Berlin" og den skal jeg også lige have tygget mig igennem.

Er der nogle der har tips og gode råd, så modtages de med kyshånd. Hvor spiser vi godt henne? Hvad er godt at se?

onsdag den 24. juli 2013

Nye ørenringe

 
 Disse smukke ørenringe købte jeg på min ferie til Italien. Sølv ringe filtret ind i hinanden på en smart måde. De er så fine synes jeg, og de er ganske lette. Dem skal jeg nok få meget glæde af.

søndag den 21. juli 2013

Færdig med missekatten

Færdig med mit sommerferieprojekt. Og nu kan jeg endelig få skiftet mit gamle slidte cover ud med et lidt pænere. Det har bare været hårdt til fingrene at brodere det sidste. For det har været svært at stikke igennem til sidst, når alle hullerne var fyldt med garn i forvejen. Der er også lavet øjenvipper, mund og knurrehår på missekatten. Og den er da bare blevet fin. Nu kan jeg godt gå i gang med det næste projekt mobilcover. Er spændt på om den bliver svært at brodere, for der er jo lige en del flere detaljer på den.
 




Som I nok kan se, er det bestemt ikke frås at coveret bliver skiftet ud. Et hvidt cover er måske heller ikke det smarteste med hensyn til at holde det pænt.

fredag den 19. juli 2013

Sommerferie projekt: nyt mobilcover


 

Som jeg har vist frem løbende på Instragram, har jeg været i gang med dette projekt. Jeg har haft masser af tid til at være kreativ i min ferie. Og jeg tog forskellige ting med, så jeg hele tiden kunne vælge hvad jeg helst ville lave. Jeg havde krea-tid om eftermiddagen, når vi kom fra stranden af, og lige skulle køle ned inden vi gik til pool. Og igen krea-tid nogle aftener, hvor vi bare var hjemme i bongalowen og slappede af. Og noget af det jeg fik tid til, var blandt andet dette cover til min mobil.

Jeg fandt motivet efter utallige timers søgning på Pinterest. Og selve coveret er købt i Panduro. Jeg blev færdig med selve katten på ferien, og da vi kørte hjemad havde jeg fået lavet en lille smule af det sorte- Men alt det på begge sider af katten og under katten, fik jeg broderet på de 19 timer det tog os at køre hjem. 2000km fra Orbetello til Skive blev ikke spildt. Og nu er jeg så næsten færdig. Og når jeg er helt færdig, skal der broderes knurre hår, mund og øjenvipper ligesom på diagrammet. Og så viser jeg frem igen. :-)

onsdag den 17. juli 2013

Nyt cover til Iphone

Kender I det? Jeg havde planlagt at ville lave et nyt cover til min Iphone. Den jeg lavede sidste sommer er nu ved at være så beskidt og brugt, at jeg trænger til et nyt. Idéen var, at jeg skulle have det klar, så jeg kunne brodere i min sommerferie. Så jeg skulle begynde i god tid med at søge på nettet efter idéer. Jeg fandt et diagram, som jeg kunne lave et mønster i. Og den jeg lavede sidste sommer, lavede jeg helt fra bunden af. Men det er bare så kompliceret denne gang. Men jeg kunne bare ikke lige finde noget at putte ind i diagrammet

Og så faldt jeg lige over en anden side. Og så blev jeg fristet til at købe dette søde cover.


Gad vide hvad der står???

Der var også disse dimser med i pakken. Jeg kan ikke helt knække koden for hvad alle dimserne er til. Jeg kan godt regne ud at pak stykkerne er til garn, og at den blå er til at hjælpe med at tråde. Men hvad søren er den lille hvide dims til? Den ligner lidt en skrutrækker. Og hvad med den lange hvide dims?? Gode råd modtages gerne.

Desværre var de ikke så hurtige til at sende, som jeg kunne ønske, så pakken kom først i dag!!! Og jeg kom jo som før nævnt hjem i lørdags. Men skidt jeg havde jo andre hobby ting med på ferien, så jeg kom ikke til at kede mig. Faktisk fik jeg lavet et andet cover næsten færdigt (for dem der følger mig på Instragram, har de løbende kunne følge med i produktionen), for jeg fandt rent faktisk et motiv til det jeg begyndte med at lede efter på nettet. Og den er jeg næsten færdig med. Viser den frem om nogle dage.

Skulle andre være interesseret i samme cover, så er den købt på denne side- Der er også mange andre søde broderede cover's, så pas på. Man kan let blive fristet.

mandag den 15. juli 2013

Sommerferieminder

Som lovet kommer der her lidt billedspam af de oplevelser jeg har haft på min ferie til Orbetello, Toscana, Italien:
Fødselsdagsbarnet blev fejret med gaver
 
 Islagskage til dessert med lys i
 
Jorden var for hård til at jeg kunne proppe flag i. Så træet blev i stedet for pyntet med flag.
 
Dette lavede jeg rigtig meget i min ferie...

En tur til Rom.Vi tog en bustur rundt i byen, og skulle de 'vigtigste' serværdigheder.

Og vi gik rundt bagefter, og så ledt mere.
 
Vi spillede en del Sequens med pigerne og med vores venner.

Og jeg prøvede at lære MindsteDatter at spille dette nye spil: Find Dodo. Spillet fik hun i fødselsdagsgave.

En pedalhåndvask.
 
Sandslotte blev der også lavet.
 
En strandløvinde.


Et hus med lys i de italienske farver.
 
Kreative projekter der blev lavet om aftenen. Nogle gange var lommelygten i brug, for at jeg kunne se noget.
 
ÆldsteDatter og MellemsteDatter

 Et marked vi var på.
 
Sko som MindsteDatter forelskede sig i. Og de kom også med hjem.


lørdag den 13. juli 2013

Hoooooney I'm home!!!....

Vi er nu kommet hjem efter at have været på farten i 14 dage til Italien. Det har bare været en alle tiders ferie. Jeg har nydt hver et minut. Og jeg er ikke i tvivl om, at det har ungerne også. Vi.
 har været i Orbetello (lidt midt imellem Pisa og Rom), og vi har camperet med dejlige venner og deres børn! Campingpladsen vi boede på hed: Orbetello camping village. Og det er på samme campingplads som vi boede på sidste år. Og vi har boet side om side i hver vores bongalow på campingpladsen. Det har været godt, og heldigvis kender vi hinanden så godt, at vi også kan lade hinanden få alene-tid og familie-tid. Vi har været ved stranden og ved poolen. Vi har spist på restaurant og lavet mad selv. Vi har spillet spil. Vi har været på bytur til forskellige nabobyer bl.a Porte Santo Stefano, og vi har været på en enkelt bytur til Rom. Vi har danset på stranden til zumba-musik. Og ungerne har danset til campingpladsens aftenhygge. Så hygget det har vi.

Nu er vi hjemme, og vaskemaskinen har ikke stået stille, siden vi kørte ind af indkørslen. Og den kører endnu. Jeg tror, at det er maskinnummer nr. 10.

Jeg viser billeder fra turen senere. Nu vil jeg nyde min sidste rest af ferien. På mandag går det løs igen, og jeg skal knokle total igennem i tre uger inden jeg igen får en uges ferie. Og hvad den uge skal bruges til, får I at vide senere.
modelfoto.

onsdag den 10. juli 2013

Hæklet flæsenederdel #3













 

 
Jeg er kommet lidt videre med min nederdel. Eller det der måske bliver til en nederdel, hvis mit projekt ender som jeg gerne vil have det. Jeg mangler stadig at hæklet flæser på ca halvdelen af nederdelen. Og så tror jeg, at der skal en kant på foroven. Men hvor meget og hvordan ved jeg ikke endnu. Jeg har taget det med på ferie, og jeg håber at jeg får tid til at sysle lidt med det nede i sydens sol. Jeg viser frem når jeg kommer hjem igen, og så kan I se, hvor langt jeg er nået.

Sådan kommer den efter planen til at se ud færdig.
 
Jeg er på sommerferie til Orbetello, Italien. 
Dette er et planlagt indlæg og er automatisk udgivet. 
Jeg svarer tilbage på kommentarer, når jeg er hjemme igen d. 14/7

lørdag den 6. juli 2013

Flere nye smykker


 
Jeg tog lige forbi Butik Maria igen den anden uge. Og denne gang fik jeg købt ind til dette armbånd. Den er lavet af et stykke rund gummi med en magnet lås i. Og perlerne er sat på og holdes på plads af to bitte små gummi ringe på hver sin side af kuglen. Nemt og enkelt. Den kan også købes i min AMIO butik, og bestilles i den farve der ønskes.
  
Derudover fik jeg lige lavet denne klovnehoved til mig selv. Den er da kær synes jeg.
Og undskyld at billedet er lidt sløret.
Jeg er på sommerferie til Orbetello, Italien. 
Dette er et planlagt indlæg og er automatisk udgivet. 
Jeg svarer tilbage på kommentarer, når jeg er hjemme igen d. 14/7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...