søndag den 28. september 2014

Nye grydelapper

Lidt af inbo fornyelsen indebærer også nye grydelapper. Og her er jeg vist gået lidt i selvsving, kan vi roligt sige. Det er et ganske hyggeligt arbejde, og idet jeg har en del garn liggende, som sagtens kan bruges til dette formål, har jeg efterhånden fået lavet en del huse.
 
Forklaring på hvordan jeg gør:
Først hækler jeg to ens huse. Jeg har sørget for at de ca måler 12 x 13 cm i selve huset.
Derefter klipper jeg to stykker isolerings flis. Mit er købt i Stof & Stil og hedder thermolam, men det kan også købes i andre stofbutikker og så kan det hedde thermium. Disse to stykker isolering syr jeg sammen på symaskinen. Og hæfter derefter det ene hus fast til isoleringsstoffet med garnenderne. Lægger derfter det andet hus ovenpå, og hækler nu rundt i kanten med fastmasker, så husene bliver hæklet sammen. Og til sidst kommer der en lædersnor i toppen, så grydelapperne kan hænge.
 
En mere udbydende forklaring finder du her. Og her kan du også læse maskeantal og materialeforbrug.
 
 

 2 kommentarer:

  1. Hejsa jeg er ny læser her hos dig, jeg glæder mig til at følge dig. Sikke fine grydelapper, jeg ville gerne eje et par men jeg har gang i så mange andre ting lige nu :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Velkommen til. Dejligt med nye læsere. Du må bare have grydelapperne på to do listen :-). Det er aldrig for sent med nye af slagsen.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...