søndag den 26. oktober 2014

Skal jeg male den om?

For fire år siden malede jeg det gamle skab lilla.  Jeg malede faktisk samtlige møbler i huset i en eller anden farve. Men nu er jeg kommet dertil, at jeg sådan set har malet mange af møblerne hvide. Jeg forsøger mig med et nyt look. Og nu er overvejelserne kommet til skabet.
 
Skal jeg male den om?
 
Jeg overvejer, om den skal være hvid. Men samtlige andre møbler i stuen er hvide, og jeg kan også være bange for, at det bliver for ferskt. Altså sofabordet er stadigvæk træfarvet, og sofaen koksgrå, men ellers er de andre møbler hvide. Jeg overvejer også om den skal have en anden farve. Måske den flotte sarte rosa, som vasen fra Kahler også har.
 
Men jeg kunne faktisk godt bruge en mening fra andre. Så I er velkomne til at komme med bud.
 
Og hvis I ruller ned, kan I jo se de andre farver i stuen i nogle af mine seneste indlæg. Jeg er jo ved at friske mine rum op med nye ting, hist og pist.
 
2 kommentarer:

  1. Hm, det er altid svært det der. Jeg var også helt vild med lilla for nogle år siden, nu mærker jeg at andre farver har kommet foran. Sart rosa lyder fint, eller hvad med en lys mintgrøn? Hvis alt andet nu er hvidt er det måske fint med lidt farve på dette skab. Glæder mig til at se hvad det ender med:)

    SvarSlet
  2. Jeg ved ikke om en lys mint grøn vil passe ind i vores stue. Men jeg tænker også på andre pastelfarver. Måske skal jeg en tur forbi farvehandlen efter papirfarveprøver...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...