torsdag den 22. januar 2015

Pung, penalhuse, pasteller, pang og perler.... til salg

Jeg har endelig fået færdiggjort nogle penalhuse, som jeg har haft på tegnebrættet LÆNGE. De er syet efter samme princip som disse

Jeg begyndte på dem for længe siden. Det er faktisk lidt pinligt - hvor længe siden det er, men det vigtigste er vel også er nu er de endelige færdige. 

Lynlåsene fandt jeg i Stofbutikken. Her fandt jeg også det grønne bånd. Jeg har længe ledt efter neon lynlåse og det er godt nok ikke en nem opgave. Men jeg synes de var flotte dem jeg fandt i Stofbutikken, og nu ved jeg hvor let det er at handle ved dem, så måske ender det med at jeg køber mere der, for de har godt nok også mange andre flotte ting der. Forhandleren er godt nok i Tyskland, og betalingen var via overførsel til udlandet, men det fandt jeg også ud af. Og leveringstiden var lidt lang - jeg tror, at jeg ventede på mine lynlåse i små 14 dage. Men skidt. Min ordre var ikke en hasteordre.

De neon farvede snørebånd er købt på Husflidsmessen i Viborg. Jeg husker ikke ved hvilken forhandler.

Den gule og den orange tråd er købt ved Betty P. Og her fik jeg også det gule bånd.

Det grønne tråd har jeg købt for længe siden i Stof & Stil.

Og det smarte stof er fra Stof & Stil.
Og bomuldstoffet er fra lageret og fra Stof & Stil.

Måske man skulle begynde at studere igen bare for at ha' en undskyldning for at 'gå med penalhus'. Nah. Men hvis du ikke kan stå dem, så er de nu sat til salg i min amio butik. 
  
1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...