mandag den 28. september 2015

Bryllupsdag i går

I går var det 24 år siden, at jeg genså den flotte fyr, som jeg lærte at kende i Durup svømmehal. Denne aften mødte jeg ham i cowboybukser og cowboyskjorte for enden af baren på Chaplin. Og jeg kunne knap nok kende ham, for jeg var jo ikke vant til at se ham med så meget tøj på. Jeg faldt i snak med ham, og i går kunne vi så fejre 24 års kærestedag og 18 års bryllupsdag.

Og denne flotte buket fik jeg af ham i går. 18 langstilkede røde roser.




Denne buket fik jeg af mine forældre.

tirsdag den 22. september 2015

Ny Inari Tee kjole i lækker blødt stof

Jeg har været en del ved symaskinen. Og det sidste der kom ud af den er denne lækre kjole. Endnu en Inari Tee kjole. Og denne gang i noget utrolig lækkert stof fra Stofdepotet. Soft - lyocell eller cupro eller luksus viscose fra min Stofpusher. Stoffet er tykt, tungt, fastvævet med et levende fald - let støvet overflade, blødt som en fersken. Mønsteret jeg har brugt er det fantastiske Namedclothing mønster.









fredag den 18. september 2015

Captain Amerika abe

Jeg er blevet udfordret igen. Og denne gang blev jeg spurgt om jeg ville kunne lave en Captain Amerika abe. Og det måtte jeg så afprøve. Og det gik da meget godt synes jeg. Jeg ville helst have lavet den uden den der skjold. Men så fik jeg at vide at det er selve skjolden der giver ham kræfter og det er hans identitet. Nå, men så måtte skjoldet jo med. Jeg har syet den fast på hånden. 

Jeg har endda fået afprøvet om jeg kunne finde ud af farveskift-hækling. Jeg lærte det i februar måned til Hammerum Krea3. Men jeg havde ikke fået det brugt siden. Og sørme om ikke det hang ved. 





tirsdag den 15. september 2015

Ny jakke til mig

Jeg har nu også fået syet en en jakke til mig selv. Jeg lavede en næsten magen til, til min søde genbo. 

Jakken er opsyet i mørk grå melange courtelle. der lille stykke bagpå er også dette stof - bare i sort. Foerstoffet er støvet pudder acetat. Indeni jakken er syningerne skjult med lysegråt 13mm skråbånd. Alle disse ting er købt i Stof & Stil. Jakken er kantet hele vejen rundt med mellembrunt 18 mm skråbånd, og der er to store trykknapper på 21 mm. Dette er fundet hos vores lokale stofpusher. 

Der er foer i ærmerne og i det øverste af jakken bagpå. Og foran er der lavet belægning. Som I kan se på billederne er der mange sydetaljer. Jakken som jeg har syet efter er en dyr mærkevare. Og nu har min også en - bare til meget billigere penge.  




lørdag den 12. september 2015

Kransekage in the making

Lørdag den 5. september var jeg til sølvbryllup. Sølvbrudeparret ønskede sig penge, og så måtte jeg jo lægge hjernen i blød, for det er bare så kedeligt at give pengegaver. Og så kom jeg i tanke om, at jeg før har lavet en kransekage af mønter. Og det har så gjort igen nu. 

Jeg har brugt en oasis kegle som hylster indeni kransekagen. Jeg har beklædt den med film, inden jeg satte ringene på den, For ellers synes jeg den dryssede for meget. Og jeg fandt ud af, at hver ring skulle mindskes med 3 mønter. Og det blev jo som I kan se til temmelig mange ringe. Og vi fik brugt 299 kr. til hele kransekagen. 

Men da vi havde samlet 1500 kr sammen til denne gave, foldede vi de sidste sedler til små vifte, og satte dem på rundt omkring, og pyntede til sidste med flag.

På toppen har jeg lavet et ståltrådbrudepar. Jeg satte kransekagen på en træplade beklædt med papir.
Og jeg kan sige jer, at vi har fået mange positive kommentarer på denne fine gave. 

Og som slut replik kan jeg sige at oasis keglen kostede 22 kr. i en blomsterbutik, Den er nok 32 cm høj, og at det tog ca. 4 timer at lave de 9 ringe. 




fredag den 11. september 2015

Hvordan stopper jeg spam mails???

Jeg bliver total bombet med spam mail fra en kineser eller noget. Hvordan pokker stopper jeg det? Jeg har prøvet at blokere personen, men det virker åbenbart ikke. HVAD GØR JEG?

tirsdag den 8. september 2015

Stjerne til halsen

Denne skønne stjernehalskæde fik jeg også fixet i boden Friihof og Siig til Upcomers Designmarked. Jeg har haft kæden i næsten et år nu, og den begyndte at være kobberfarvet og grim. Jeg viste kæden til Friihof og Siig, og sørme om de ikke bare gav mig en ny - bare sådan lige. Det var jeg rigtig glad for. For jeg har kæden på HVER dag, og den var ikke pæn længere. Men det er den igen nu.


lørdag den 5. september 2015

Plexiglasring

Der er denne her fine ring, jeg fik købt til Upcomers Designmarked i Vejle sidste søndag. Det er Sara Breitenbauch, som har lavet den. Hun laver betonpendler i letbeton, blækillustrationer, smykker i træ og porcelæn. Og jeg synes, at den er fantastisk. Og jeg har haft den på hver dag siden, jeg fik den.

Hun har også lavet ringene i mat og med nistret udseende. Jeg valgte dog at få min i helt gennemsigtig. Så den er ikke så synlig. Og det kan jeg godt lide. 





torsdag den 3. september 2015

Kimono fra Freckle & Punch

Denne skønne kimono var den, jeg købte hos Freckle & Punch til Upcomers Design marked i Vejle i weekenden. Jeg lovede jo den anden dag at vise den bedre frem. Og det gør jeg så nu. Er den ikke bare skøn??





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...