torsdag den 14. januar 2016

Søpapegøje

Jeg er ALTID frisk på nye udfordringer. Og da jeg faldt over denne søpapegøje, måtte jeg også lige afprøve denne opskrift. Den var rimelig let at forstå. Dog voldte hovedet mig en del problemer, så derfor valgte jeg at hækle hoveet i to dele - fra øjet og ind mod midten. Og syede hoveddelene sammen med små sting i det sorte. Så blev øjnene ens. Og jeg kunne med lethed sætte de to sikkerhedsøjne i hovedet, så det blev pænt. 

Søpapegøjen er nok omkring 40 cm høj. Jeg har puttet plastikgranulat i bunden af den, for ellers ville den vælte. Nu står den meget pænere. Granulatet fandt jeg i Creative Company. Jeg har også sat en pind ind i kroppen og op i hovedet. For så får den mere personlighed, og kan dreje hovedet. 

Da jeg skulle sy den sammen, gik jeg helt i stå. Jeg kunne simpelthen ikke få delene til at se rigtige ud - jeg kunne ikke få placeret vingerne korrekt. Heldigvis kom min svigersøn lige forbi. Han fandt et billede på nettet af en ægte søpapegøje, og så kunne jeg pludselig godt se løsningen, 

Og jeg synes, da at den er rigtig sød og har personlighed. 3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...