onsdag den 14. december 2016

Mit julepynt i år

Jeg har pyntet mit hjem med mange fine juleting. Både købte og hjemmelavede. Mest i hvidt i år, men også en smule i rødt. Jeg er ret glad for juletræer - så jeg har indkøbt en del af disse i år.

Jeg synes lige, at jeg vil dele pynten med jer, så her kommer det:

 En masse grankogler i en stort fad fra Søstrne Grene. Nogle af grankoglerne er hæklede i brune nuancer, andre er fundet i skoven. Jeg har sat en lyskæde ned i fadet. Ved siden af står der en juletræ fra SG og en indkøbt hyacint i et gammelt .

 På kommoden i alrum står der to juletræer, som jeg har haft i over 10 år. Og jeg blir stadigvæk glad når jeg ser på dem. De er bare så flotte. Og foran står der en rose i en rød potte med mos. Jeg skifter rosen ud, hver gang den ser grim ud.

 På skænken i alrum står der en potte med juletræ, Syltede nisenumser, som ungerne engang har givet mig i julegave. Et juletræ fra Plantorama og et lysholder fra SG.

 I vinduet i køkken står disse grankogler, som jeg har malet spidserne på med hvidt maling. I står i to glasskåle som jeg også har haft i mange år.

 To Maileg nisser som jeg passer godt på.

 I andet køkkenvindue står der tre juletræer i glasfade med mos. Juletræerne så jeg i et magasin for mange år siden. Og så kopierede jeg dem. Enkelt og simpelt. Det kan jeg godt li.

 Juletræer lavet af forside og bagside af gamle bøger. Og sat sammen med en masse farverige perler. Jeg lavede disse sidste år. Det var mega besværligt, men bestemt også arbejdet værd.

 Disse paddehatte hænger i alrum på en troldegren i loftet. De er hjemmelavede og flere år gamle.

 Sølvjulestjerner på rød snor hænger hen over tv'et.

 Mine nye adventstager som jeg fik lavet i år.

 Hylder fra SG som jeg har pyntet med hjemmelavede juletræer, hvidestager fra Sinnerup, SG og plantorama. Rensdyr fra samme steder, og hyacintglas. Og to megagamle hjemmelavede julemus i stof.

 Flere hjemmelavede juletræer i stuen.

 Flere hæklede juletræer, en stjerne lavet i bambus og med lyskæde på. Et hvidt rensdyr og et syltetøjsglas med to grankogler på.

 Endnu to maileg nisser i stuen.

Vase fra SG med lærkegrene og stjerner indkøbt på Upcomers designmesse sidste år i november.

 Stage med lys, pyntedukke med nissehue og lysestage. Og min kat Pjuske - han elsker at ligge der i vinduet. God jul pyntetingede er også indkøbt på Upcomers designmessen i Vejle sidste år.

Hvide engle som danser under loftet i fordelingsgang. Når lyset tændes kan vi se skyggerne af englene danse på væggene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...