fredag den 29. april 2016

Cardigan færdig






Ja, jeg lovede vist engang i februar at vise den cardigan frem, som jeg har været i gang i at lave. Jeg troede jo dengang i februar, at den blev jeg hurtig færdig med. Men grundet forskellige ting, blev den udskudt igen og igen. Men NU er den færdig. Og den skal da vises frem.

Cardiganen er som tidligere nævnt den høstjakke, som jeg lavede for 2½ år siden. Den er nu trevlet op, og en anden cardigan har set dagens lys. Nemlig Lene Holme Samsøe's Lilly. Godt nok med ændringer i forhold til det oprindelige mønster. Den er blevet længre. Og jeg har sat lommer på den.

Den er super skøn.

Fakta:
OpskriftLene Holme Samsøe's Lilly strikket i str. L.

Garn:  300g Supersoft i farven flannel grey, 300g Supersoft i farven slate grey, 160g Kids Silk i farven 10. Supersoft kan købes her. Kids Silk er fra Drops. 

Pind: 5.5

tirsdag den 26. april 2016

Projekt folklore hulkruscardigan

Jeg har længe gået og luret på den der folkelore cardigan, som ses mange steder på internettet og på Instagram. Cardiganen har et smukt bærestykke, brede manchetter og er ellers ensfarvet. Jeg fik fat i mønsteret i august sidste år. Jeg har nemlig en masse lækkert grønt garn, som jeg gerne vil have brugt fornuftigt. Og her fornyligt fik jeg så besøgt Henrichsen's Uldspinderi's fabriksudsalg. Og her fik jeg købt den lækreste lysegrå Isager garn: Tvinni tweed. Så nu havde jeg endelig materialerne til min cardigan. Og så manglede jeg bare tiden. 
Men nu er jeg i gang. Og jeg glæder mig til at strikke på den hver gang. Og det er bare sjovt og udfordrende at skulle vælge den næste farve i den næste hulkrus, så det bliver smukt. Jeg kan slet ikke få hold i det igen.  


lørdag den 23. april 2016

Ny kæde til halsen

Jeg fik lige samlet en ny halskæde den anden dag. Med lang lædersnor og så har jeg sat en gul og en rød perle på. Den røde perle er med prikker.

fredag den 22. april 2016

Flere bogrotter


Ja, jeg fik lige færdiggjort 3 rotter. Jeg var nemlig taget til Hammerum Krea i sidste weekend.

Søndag var jeg nemlig taget til krea-dag med 30 skønne kvinder, som jeg har mødt på Instagram. Arrangementet fandt sted hos Kølkær Stof og Hobby i Hammerum, mellem Herning og Ikast 
For femte gang blev der afholdt krea-dag for en flok fingersnilde kvinder, hvor der blev hygget i stor stil! Vi laver alle meget forskelligt håndarbejde, og kommer fra stort set hele landet. Så der blev rigtig inspireret og snakket på kryds og tværs. Selvom jeg deltog alene, var det slet ikke noget problem! Det var som om man kendte hinanden allerede, og idet vi alle har samme store interesse, havde vi jo det som fælles mål og samtaleemne 
Jeg fik som nævnt færdiggjort mine bogrotter. Andre strikkede på forskellige projekter, Nogle havde medbragt symaskiner. Og andre havde taget papir og farver med. Så det var en rigtig dejligt blandet flok, og man kunne alle lære af hinanden.
Der var en udtrækning på 5 gaver fra Panduro Hobby i Kolding Storcenter - jeg vandt desværre ikke.
Hvis der er nogle der er interesseret i arrangementet, kan man se mere på Instagram påhashtagget (#) Hammerumkrea5
Der blev naturligvis også handlet lidt ind, når nu det var en hobby-forretning, vi befandt os i. Jeg begrænsede mig MEGET 😉 Det blev til fire nøgler garn, som skal blive til flere bogrotter. 


torsdag den 21. april 2016

Hæklet bogrotte

Puha som jeg stresser lige for tiden. Jeg synes ikke, at jeg laver andet end at arbejde, sove, træne og hækle ganske lidt. Jeg har knap tid til at passe min blog. Det skal have en anden tone igen. Men jeg skal lige have overstået denne uge med. Og så lover jeg at slappe af. 

Så nu har jeg lige lidt tid, og så skal I da lige se den bogrotte, som jeg har færdiggjort. Den er hæklet ud i et stykke. Startende med snuden, og sluttede med halen. Det eneste jeg hæfter på til sidst er øjnene og ørerne. Og hovedet blir fyldt med pladevat undervejs. Den er da ganske spøjs.

Jeg synes den er ret sjov at lave, så derfor vil jeg gene lave flere. Jeg har sat den til salg her, så skriv, hvis du er interesseret. 





søndag den 3. april 2016

Balletdanser abe

Jeg har lavet endnu en abe. Denne gang en tøset abe i pink. Og den har fået et tylskørt som prikken over i'et. Ganske bedårende, hvis jeg selv skal sige det. Og denne skal glæde en lille pige til hendes barnedåb. Eller måske blir det mere hendes forældre i første omgang. :-) 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...