onsdag den 26. juli 2017

My Little pony - Fluttershy

Den næste My Little pony som jeg har lavet til Mette. Hun fik den i fødselsdagsgave og hun blev meget glad for den.

Jeg har lavet selve kroppen ud fra den opskrift som jeg normalt bruger. Opskriften  er fra den  engelsk blogger, og den ligner den danske opskrift om bare er en oversættelse af den engelske

Jeg lavede den første My Little pony i 2013, og har sidenhen lavet en del af dem. Efter den første Surprice, lavede jeg også Rainbow Dash en hel del gange, og en Pinkie Pie er det også blevet til. 

Men denne gang er det så Fluttershy jeg har lavet. Og jeg har fundet en engelsk opskrift på hår. Hun hedder NerdyKnitterdesigns. Og dette måtte afprøves. Så krop og hår er altså ikke fra samme opskrift. Dog har jeg taget halsen fra den nye opskrift, fordi jeg synes den holdte hovedet noget bedre. Og med en masse legeværdi, så kan hovedet godt knække lidt har jeg erfaret.

Kroppen er hæklet i dobbeltgarn. Og det er manke også. Til gengæld har jeg lavet man i enkeltgarn, for ellers blev det for voldsomt.

Fluttershy er en mandlig Pegasus, hun er genert, men det har ikke stoppet hende til at gå på eventyr med sine venner! Hun har et kæledyr ved navn engel, og engel elsker. Hun er omsorgsfuld af natur.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...