søndag den 20. august 2017

My Little pont - Rainbow Dash.


Sidste Pony i rækken er Rainbow Dash. Da Mette havde fået alle de fem andre i gave, sagde hun "Hvorfor får jeg fem pony?? Der er jo 6 pony i serien?" Og det havde hun jo ret i. Og hun sagde det ikke for at lyde uforskammet. Men bare fordi det var sådan det var. Så derofr har jeg også fået lavet den sidste pony til Mette. Så nu har hun den alle 6.


Jeg lavede den første My Little pony i 2013, og har sidenhen lavet en del af dem. Efter den første Surprice, lavede jeg også Rainbow Dash en hel del gange, og en Pinkie Pie er det også blevet til. 

Og jeg har fundet en engelsk opskrift på hår. Hun hedder NerdyKnitterdesigns. Og dette måtte afprøves. Så krop og hår er altså ikke fra samme opskrift. Dog har jeg taget halsen fra den nye opskrift, fordi jeg synes den holdte hovedet noget bedre. Og med en masse legeværdi, så kan hovedet godt knække lidt har jeg erfaret.

Kroppen er denne gang hæklet i samme opskrift som håret. Og jeg har hæklet det hele i enkeltgarn.

'Rainbow Dash' er en Pegasus pony og en hovedperson i min lille pony Venskab er Magic. Hun er ansvarlig for at holde vejret og rydde skyerne i Ponyville. Hun er også en stor beundrer af The Wonderbolts og drømmer om at blive deres flyvende gruppe. I Sonic Boom Regn, Sjældenhed og Princesse Celestia siger hun er den bedste flyer i alle Equestria. Hun repræsenterer elementer af loyalitet. Hun er den sidste af de øverste seks for at få et kæledyr, hendes er en skildpadde ved navn Tank, som blev introduceret i episoden [[havde den bedste Beast Vind! ]] Hun er vist i hele serien som en dygtig racerkører og akrobat.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...