torsdag den 1. marts 2018

Hæklet schnauzer gør store øjne.

Mød en sød Schnauzer hund.

Han gik igennem en akavet fase, mens hans pels voksede og alle de andre hvalpe lo af ham. Men da han til sidst fik pels og lange hårklatter rundt omkring, så blev han utrolig sød at se på. Og nu er han perfekt. Med de store brune øjne er der ingen der kan stå for ham.

 
Jeg har hæklet hunden ud fra en engelsk opskrift  (igen) som jeg fandt på nettet. Og  jeg er efterhånden ret dus med de engelske opskrifter, og ser ingen problemer med oversættelsen.
 Da jeg havde samlet den lille krop med hoved, ville den hele tiden vælte. Måske fordi hovedet er så stor. Så jeg måtte skille hunden af igen. Og sy en lille pose med plastikkorn, som jeg så kom ind i kroppens bund. Og nu kan den stå uden at vælte. Jeg har købt de store øjne i Stof & Stil. De er 21 mm. Og så har jeg sat en hulens masse hår rundt om på hunden: Over øjnene, rundt om hvert ben og på næsen og helt ned til forbenene.
  








 

 
Den ligner da ret godt den ægte hund, ikk??

5 kommentarer:

  1. Skøn hund du har hæklet. Jeg synes de ligner hinanden godt

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak. Jeg synes også selv den blev ret god. Og veninden som skulle have den, var meget begejstret da hun fik den :-)

      Slet
  2. replica bags philippines go to this web-site t2c65s2n04 replica bags louis vuitton look what i found c8l15c5p63 7a replica bags wholesale replica bags in uk replica bags by joy replica gucci bags b5v04e8e37 replica bags thailand

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...