søndag den 22. november 2009

Elsebeth Gunther

Jeg har været på jagt. Og jeg fandt det jeg søgte. Og jeg fik det sørme også "nedskudt". Så nu skal jeg BARE vente på at de kommer med posten.

Jeg arvede en bog fra min veninde´s mor med Elsebeth Gunther med voksentøj. Og har altid været glad for den. Kan jo godt lide sådan noget flipper tøj.

Og så fik jeg den idé at jeg også skulle have de to andre bøger hun har lavet. Og jeg gik så på jagt efter dem. Fandt dem inde på QXL, og aktionen sluttede først i dag. Så jeg har bare gået nu i flere dage og ventet og ventet... og håbet på at bøgerne kunne blive mine.... og hver gang jeg så at en eller anden havde budt over mig - JA så skældte jeg ud herhjemme, og skyndte mig at byde mere... Men så kom de op på mit maxbeløb, og jeg håbede bare at INGEN anden ville give mere.

Og jeg har næsten ikke sovet i nat på grund af de dumme bøger. Og da jeg sov - JA så drømte jeg om de bøger.

Jeg stod tidlig op i dag, gik i bad, lavede kaffe, og satte mig til pc - og ventede og krydsede fingre.

Og her kl 9.33 kom der mail om at bøgerne var mine. Så når de så endelig kommer, så skal jeg bare til at sy sjove ting til min Mindstedatter.

Så endnu engang skal jeg vente på den søde postmand...





torsdag den 19. november 2009

Stoffet kom... og jeg fløj straks på det.



Så er stoffet endelig kommet fra Stof & Stil. Så nu kan jeg sørme komme i gang med at være kreativ... YES YES YES.

Og jeg har sørme allerede lavet de første par bukser til den lille Mindstedatter. Jeg havde ingen model, så jeg måtte prøve mig lidt frem - imens barnet var i dagpleje. Og så var bukserne klar da hun kom hjem. Og selvfølgelig skulle hun lige i dem en tur, for at se om modellen var okay. Jeg kan se at de næste par jeg skal lave, skal være en anelse breddere. men ellers er jeg sørme kommet godt fra det.

tirsdag den 17. november 2009

Venter på Post

Jeg har bestilt varer i Stof og Stil. og jeg går bare og venter og venter.... vil så gerne i gang.

Har en masse ting jeg skal have lavet, og kan næsten ikke vente. Det må da også snart komme nu. Jeg bestilte det jo i sidste uge. Og når det kommer skal jeg både sy bukser med fede aplikationer, lave søde yo-yo til alle mulige steder, Lave sekskantede patckwork blomster til andre mulige steder.... strikke paddehatte i røde, mørkerøde og pinke udgaver.... Så KOM NU POST::: KOM NU

Endnu en vest



Jeg har fået lavet en vest til min MindsteDatter. Fik en lækker strikkeopskrift fra en ekskollega, og gik så ellers i gang lige så snart jeg havde fået garnet i hus. Og det gik bare stærk. Godt nok måtte jeg strikke stykkerne to gang før end at jeg var tilfreds med dem. Men efter at jeg skiftede pind og størrelse, synes jeg det kom til at passe med størrelsen. Og de stykker jeg strikkede kom til at se MEGET mærkeligt ud. Men det skulle de ifølge opskriften.

Og så gik jeg i gang med at hækle små blomster, som jeg syede ind i alle de huller der var.

Vesten er meget skæv og kantet, men jeg synes selv at den ser skide godt ud. (man har jo lov til at rose sig selv) og min MindsteDatter synes selv at hun er stangsmart, når hun har den på.

For at kunne holde den på hende, har jeg syet to små trykknapper på. Jeg må se om jeg kan få prinsessen i den, så I kan se den på levende model.

onsdag den 4. november 2009

Malerier


Nu er det vist tid til at vise mine malerier. Lad os begynde med den første... (det gør man jo som regel... !!!!) Den måler 100 cm x 100 cm og er malet i malerrester. Under områderne med sølv og guld har jeg sat nogle filtmåtte - firgurer - som gør at det ligesom popper lidt ud fra billedet. Det er nok 10 år siden jeg malede den, men den hænger stadigvæk i min stue, Og jeg nyder roen der kommer fra billedet...


På dette billede kan man rigtig se de poppede krukker...
De næste malerier jeg har lavet er disse.... Et forsøg på at lave en moderne udgave af TRO, HÅB og KÆRLIGHED. Malerierne måler 30 x 30 cm og de hænger også stadig i min stue.
Da jeg så skulle have min lille efternøler - måtte jeg jo male noget til det lyserøde abyværelse. Og det blev til disse tre malerier med prinsesser på.
Og så blev jeg fuldstændig vildt insprieret da jeg var til kreativ messe i Viborg her i september... Jeg måtte simpelthen male et kæmpe maleri i grønt til min alrum.... Det blev til et protræt af min famile. Jeg spiser is på billedet, og kunne for den sags skyld lige så godt spise chokofanter som jeg er lige så vild med. Men det er nemmere at male en is. Og min kære mand står og er super stærk på billedet... og helt nede i bunden står vores tre piger... Det skal se ud som om de er på vej op fra jorden, som nogle små blomster. Og disse skal jo have kærlighed og vand for at kunne vokse og blive størrer.... Hmmmm... måske er det ikke så tydeligt...
Og så har min store pige haft kreativ værksted i 4. klasse (for 3 år siden) og der malede hun disse flotte malerier... Og nu startede hun jo lidligere end jeg med at male - så måske ender hun med at blive en lille kunstner i sit voksne liv. Jeg synes ihvertil fælde at hun har tallent... :-)

tirsdag den 3. november 2009

Stjerne vest



For ca et år siden så jeg i et ugeblad Marianne Dinnesen have en utrolig lækker vest på med stjerner rundt i kanten. Den måtte jeg bare eje. Men med en lille baby på 6mdr på det tidspunkt var pengene små, og så var der jo kun en ting at gøre..... jeg måtte lave den selv.

Jeg har været på biblioteket og fundet veste-mønster og så gik jeg ellers i gang. Og efter et par måneder med flittige hænder fik jeg endelig lavet vesten færdig. Og jeg er selv ret stolt af resultatet....
Det er ÆldsteDatter der står model.

Stribet vest

Jeg så bare den sødeste vest her for et stykke tid siden. Den var lavet i striber og ene forskellige melerede garner som jeg ikke sådan umiddelbart selv ville have sat sammen. Men denne her vest var bare smart - så imens jeg gik bag ved hende der bar den - gik jeg og noterede farver og prøvede at måle med fingerne hvor bred striberne var...(hvis andre vidste hva jeg lavede ville de nok have grinet af mig)

Og dagen efter suste jeg til Grønhøj og købte garn.


Nu har jeg endelig lavet vesten færdig, og jeg synes selv den er blevet meget fin. Men som det kan gå, når man strikker lidt uden opskrift - JA - så er den blevet en lille smule for lille til mig. Men heldigvis har jeg et par piger der helre end gerne aftager mine ting.

Så nu skal de sidste ender lige hæftes - og så har MellemsteDatter fået sig en ny vest.













Det er ÆldsteDatter der står model på billederne...











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...