torsdag den 27. maj 2010

Tagget i Blogleg

IHHH altså... jeg har været så heldig at modtage denne award fra Mette. Og det er jeg bare mægtig glad for. Tænk sig at få sådan en superfin bekræftigelse.

Reglerne for denne award er: Kopier awarden ind på din blog for at vise at du har modtaget den. Tak og link den der har givet dig den. Link 7 andre og spred lidt glæde ved det. Fortæl 7 ting om dig selv.

Jeg vil meget gerne invitere følgende bloggere til denne lille leg:

My box of buttons - som laver nogle sjove ting, og som er en fantastisk person.

By og my - som har en flot og farverig blog

Bournonville - som lavet flotte inspirerende ting.

Klassisia - som laver sjove og indimellem skæve idéer.

Knæhøjkarse - som skriver meget levende og flot

Smilerynker - som laver nogle utrolige søde dukker bl.a

Tusindfryd - som har en inspirerende blog

Og her kommer så 7 ting om mig selv:

1) Jeg elsker gamle møbler. Jeg har fundet næsten alle mine møbler på genbrug eller har fået dem foræret af søde mennesker. Jeg har så afsyret dem alle - og nu er jeg så i fuld gang med at male dem alle igen... og så kan jeg jo altid afsyre dem igen, når jeg bliver træt af farven (hvem siger at fornuftige mennesker aldrig keder sig??)

2) Jeg er et morgenstille A-menneske. Nyder at stå tidlig op og have ro i huset. Og elsker at komme tidlig i seng. Alle mine venner driller mig med at kl 22.22 er min sengetid - for da går jeg tit i seng.

3) Jeg elsker katte. Jeg har en kat nu som hedder KNOLD. Min første kat hed også Knold - den havde jeg for 20 år siden samtidig med hunkatten Tot. Da jeg var en lille pige sad jeg altid ude i min Bedstemor bryggers og legede med hendes hvide kat. Og hvis den havde killinger (hva den havde tit) , så min bedstemor jeg stort set ikke. Så boede jeg næsten i bryggerset.

4) Jeg er dybt afhængig af sport. ( i folkeskolen HADEDE jeg det) Men i mit voksenliv elsker jeg aerobic, spinning, svømning og den sidste nye dille Zumba... Er afsted 3-4 gange i de gode uger.

5) Jeg elsker bamser og bamseting.

6) Jeg samler på fødselsdage. I min kalender skriver jeg ned, når ALLE i min familie har fødselsdag, Selv når fætre, kusiner og venner får børn bliver de også noteret. Min kat (selvfølgelig), min cykel og min symaskine har også et flag.

7) Får hele tiden inspiration til noget kreativt, og elsker at se tv med noget håndarbejde i hænderne. Og så forhindrer det mig samtidig i at gå i køleskabet. (fed løsning synes jeg)

2 kommentarer:

  1. 10000000 tak ven, jeg har allerede været ved at skrive... sjov leg, man kommer til at kende hinanden lidt bedre.. og nogle sjove facts også :)
    Knus herfra :)

    SvarSlet
  2. 1000 tak for den fine award,havde jeg ikke regnet med, den skal jeg nok bringe videre :)

    Kh sara

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...