tirsdag den 7. december 2010

Kan I holde på en hemmelighed?

Jeg var ude at gå en tur med mine to yngste piger i fredags, og pludselig siger MellesteDatter på 11 "Mor, jeg kunne godt tænke mig sådanne nogle vanter, som dem du har". Og nissen mangler jo, at finde på noget til 4. søndag i advent, så jeg sprang straks på idéen, og lige inden lukktid fredag, stod jeg nede i garnbutikken, og købte garn. De skal være sort og råhvide, havde hun sagt.

Jeg holder utrolig meget af mine vanter. Hjemmestrikkede selvfølgelig. Og jeg lavede disse i 2003. Det står på den ene vante. På den anden står der mit navn forkortet. De er lidt store i det, men de er mægtig gode alligevel. Og det er det andet par jeg har. Det første par lavede jeg i 1999, og de er tyndslidte.Men jeg har ikke smidt dem ud, men gemmer dem til dårlige tider.
Se: navn og årstal.
Og her er så starten på et hold til MellesteDatter. Jeg prøver at strikke i all hemmelighed. Men det er godt nok svært, når hun lige pludselig kommer brasende ind i stuen. Så må jeg skynde mig at gemme det væk. Og ellers prøver jeg at strikke efter hendes sengetid. Jeg har strikket hendes navn på denne på bagsiden. Det kunne lige stå der. Men hva skal der stå på den anden:
 1. Også hendes navn ??- børn har det jo med at få ting væk, og så er de nemmere at spore tilbage.
 2. Årstal - så hun kan se hvornår hun fik dem??
Kom med deres mening, så jeg kan se, hva I mener. Jeg har selv en mening. Og de par stykker jeg har spurgt på min vej, siger det modsatte som jeg, så lad os se, om jeg er ene om min mening....

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er skønt med både navn og årstal på lufferne, men hvis hendes navn kan stå delt i to hen over lufferne kunne måske også være en idé?


  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Mette: Den tanke havde jeg også tænkt med at dele navnet. Men hun har heldigvis så dejligt et navn, at det godt kan stå i en vante. (jeg viser det lige senere).
  Nu vil jeg vente med at give min mening, men jeg kan godt lide dit forslag.:-)

  SvarSlet
 3. Nøj de ser lækre ud! (Hvad tager du for sådan et par?)
  Synes idéen med årstallet er rigtig sød, er sikker på at de vil holde i rigtig mange år. Men det er jo mere praktisk med navn på begge vanter :)

  SvarSlet
 4. Sandie: Tak.
  Min datter en en stor rodehoved, så det er nok smartest med navn i begge. Så kan andre også hjælpe hende med at holde styr på dem. Og de tager jo lang tid at lave, så de skal helst ikke blive væk for hende.
  Jeg ved ikke hva pris de skal koste at lave for andre. Men jeg kan da lige tænke over det.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...