tirsdag den 15. marts 2011

Av min finger

Vi havde et lille uheld i huset i fredags. Som så mange andre gange skulle MellemsteDatter flade håret. Og det plejer hun at gøre hver eneste morgen, uden at der sker noget. Men så her i fredags skulle hun også lige gøre det, inden hun skulle til fødselsdagsfest hos en klassekammerat. Og så gik det galt. Mindstedatter kom til at pille ved glatjernet, og hun brændte sig slemt på tommeltotten. Først stod vi inde på badeværelset med finger under vand i næsten en halv time. Hun græd og græd, og var helt utrøstelig. Jeg fandt så en klud med isterninger i, og satte hendes finger på denne klud, og stoppede det hele ind i en pose, så hun ikke fik våd tøj, og sådan sad vi fra kl. 15.30 til kl. 17.30. Ja du læste rigtig. Og først da stoppede hendes gråd. Hun havde virkelig ondt i finger, og det var lige, som om hun troede, at hvis hun nu trykkede hårdt på isterningsposen, JA så ville smerten gå væk... men det tog tid. Heldigvis skiftes vi til at sidde med hende. Og på billedet er det ÆldsteDatter, der tog en tur med hende.

Og kl 17.30 så fingeren således ud, og der var stille. Jeg var helt ør af at høre på gråd, så jeg nød stilheden.... Og hun var helt træt af at græde.

I dag går hun med plaster på finger. Hun kom til at pille hul i det, og heldigvis havde vi nogle flotte børneplastre, som hun kunne få på.

4 kommentarer:

 1. Å, dette var jo trist å lese! Håper at alt står bra igjen med tommeltotten!
  Håper du får en fn kveld videre. Knus, PiPa

  SvarSlet
 2. Det ser dælme da også ud som om hun har gjort det ordentligt hva. Vi andre ved jo godt hvor ondt det gør at brænde sig, og hvor hurtigt det kan ske...så forstår godt den trætte pige og dine trætte ører...Ser rigtig træls ud :-( Men godt at man så kan blive trøstet.
  Vh Tina.

  SvarSlet
 3. PiPa: Tommeltot har det bedre. Der er stadigvæk plaster på, men den heler langsomt.

  Tina: Ja det gør hulens ondt at brænde sig. Jeg prøver det jævnligt. Så jeg følte med den lille prinsesse. Og som efternøler har hun tre mødre, så hun nød at de to storesøstre også gerne ville hjælpe med at trøste.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...