lørdag den 9. april 2011

For filen da ikke også....

Hva gør man når ens MellemsteDatter kommer hjem med sådanne sko???

Jeg talte til 10 MANGE gange...

3 kommentarer:

 1. Siger:

  "Det er da vel nok ærgeligt, at du ikke får nye sko, førend det er tid til sandaler"

  ?

  ;-)

  SvarSlet
 2. limer dem med sekund-lim ??
  Ej, det er vist kun mig der finder på sådanne ting ;) mine børn er heller ikke så gamle at de får så dyrt fodtøj.. meeen den med limer er før prøvet!!

  ..ærgeligt med skoene :(

  SvarSlet
 3. June: Ja noget i den stil tænkte jeg nok. Jeg fik faktisk helt ondt i maven, da jeg så skoene... For ikke nok med at hun havde ødelagt den, der står jo også en masse andre poster på venteliste: nyt tøj til en fest vi skal til, nye sko og sandaler til MindsteDatter (for hendes fødder vokser jo stadig - modsat de store pigers fødder), nye short som MellemsteDatter har "fået væk" - kun 3 mdr gamle. og så videre... og med en budget der hedder dagpenge, vælter jeg jo ikke ligefrem rundt i penge. SUK.

  Lene: Limen blev købt, og Manden min limede dem. Så nu kan vi klare og en stund. Og vi må se om limen kan holde. Men nu kan jeg få bestilt nye sko over nettet, hvor jeg kan få dem billigere, og vi kan i ro og mag finde de helt rigtige Converse i den helt rigtige farve...
  Og super ærgeligt med skoene... men heldigvis kunne jeg trøste mig selv. Jeg nærstuderede skoene under bunden, og de er meget tyndslidte, så når alt kommer til alt, skal hun alligevel have haft nye inden for nær tid.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...