søndag den 10. juli 2011

Liberty trøjen er klar til brug

Så blev jeg færdig med trøjen. Jeg er meget tilfreds. Og kan godt se at det er det rigtige bånd der blev valgt. Trøjen har fået slå-om-lukning med to sløjfer, og er helt sikkert god og varm til de lune sommeraftner og her til efteråret.
 

Nu vil jeg simpetlhen kravle i seng. Har haft en super god weekeend med MASSER af sociale indlæg, og nu skal jeg lade batterierne op til i morgen hvor den står på praktik.

P.S. Og min solskinsdans hjalp i går. Pludselig klarede det op, og vi fik hørt masser af god musik med en hel blå himmel. Men havde troet det om eftermiddagen, da det stod ned i stænger.

5 kommentarer:

 1. ARJ, hvor er den fin, den trøje. Må man spørge om, hvor opskriften er fra? Jeg er selv i gang med den hæklede vest fra Familiejournalen - synes, den er så hyggelig at hækle, og da den første jeg hæklede var i noget virkelig grimt garn, tænkte jeg, at jeg ville prøve igen med noget pænere :-)

  Skal bare lige lure, hvordan jeg bedst laver lukningen foran - sidst blev det ikke så godt med knapper, synes jeg, så mon ikke man kunne lave bindebånd i stedet. Hmmm... Det må jeg da lige prøve.

  Men SUPERfin bluse i hvert fald. Den er jeg ret vild med.

  SvarSlet
 2. Du må meget gerne spørge hvor opskriften er fra. Jeg har fået den af en blogger herinde. Vist nok i foråret.

  Ja, kantbånd gør det pænt som afslutning. men eller kan du måske også hækle en kant rundt om hele arbejdet til slut. Det gør også arbejdet flottere. Ligesom jeg har gjort på den Mandarin cardigan, jeg har lavet her for nylig. Prøv at tjekke den.

  Og tak for de pæne ord.

  SvarSlet
 3. Tak for info om kantbånd vs. hækling rundt i kanten. Som regel hækler jeg rundt i kanten, så derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve med skråbånd. Men det kræver lige en egnet opskrift, jo. Jeg kunne vel ikke være så heldig, at du har opskriften i elektronisk form og kunne lokkes til at sende den til mig? Eller alternativt huske, hvad bloggeren med opskriften hedder? Jeg vil nemlig gerne hækle en lun bluse til Lillebror, som er på vej, men synes, det er svært at finde noget 'drenget'. Og denne her trøje tror jeg, med de rette farver, kunne være helt perfekt...

  SvarSlet
 4. Jeg har den ikke i elektronisk form. Men kan nok godt overtales )))) til at scanne den ind og sende den til dig.
  For den er altså yndig. Og jeg tror så bestemt også at en dreng kan have denne på.

  SvarSlet
 5. Åhr, det måtte du meget gerne, hvis du gider/orker. Bare ved lejlighed - satser på at føde lige om snart, så der går nok lige et øjeblik, inden jeg kan komme i gang :-) Min mailadresse er shopamokka snabela gmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...